Вибір спецівки на теплий сезон: придивляюсь Strauss одяг

Стомились від технічних розділів? Зайдіть сюди і розважтесь!
Форум не модерується!

Модератор: Саня

Відповісти
magican77
Новачок
Новачок
Стать: чоловіча

Вибір спецівки на теплий сезон: придивляюсь Strauss одяг

Повідомлення magican77 »

Привіт усім, із потеплінням зрозумів, що в моїх цупких робочих штанях скоро буде просто неможливо працювати на вулиці через спеку. Напарник порадив звернути увагу на німецькі лінійки з вентиляцією, сказав, що брав свій Strauss одяг тут https://ua-strauss.com/product-category/clothes/ і лишився цілком задоволений якістю. Погортав їхній сайт, вибір хороший, та й по цінах наче адекватно. Але перш ніж замовлю, хочу спитати поради. Хто працював в таких штанах у теплу погоду? Як відчувається?
Orpyna
Новачок
Новачок
Стать: жіноча

Re: Вибір спецівки на теплий сезон: придивляюсь Strauss одяг

Повідомлення Orpyna »

Хлопці, підкажіть, хто останнім часом замовляв тактичний одяг в Україні? Хочу знайти магазин, де не просто гарні фото на сайті, а дійсно нормальна якість тканини й пошиву. Бо вже мав досвід, коли куртка виглядала круто рівно до першого дощу. Цікавлять перевірені варіанти, де ви самі купували й залишились задоволені. Буду вдячний за поради, бо хочеться взяти речі надовго, а не “на сезон”.
Johnny
Новачок
Новачок
Стать: чоловіча

Re: Вибір спецівки на теплий сезон: придивляюсь Strauss одяг

Повідомлення Johnny »

Як військовослужбовець, який часто стикається з потребою швидко оновлювати спорядження, можу сказати, що мережа військових магазинів тактичного одягу і спорядження Проф1 https://prof1group.ua/ реально виручає в багатьох ситуаціях. Тут можна купити військовий одяг, взуття, спорядження та аксесуари за доступною ціною, і це важливо, коли кожна гривня має значення. Я не раз знаходив тут речі, які витримують польові умови, дощ, бруд і постійні навантаження. Приємно, що асортимент підібраний під реальні потреби військових, а не просто для вітрини. Якість речей приємно здивувала, бо багато позицій служать довше, ніж очікуєш. Також зручно, що можна швидко підібрати комплект під різні задачі без довгих пошуків. Для мене це один із тих магазинів, куди звертаєшся повторно, бо знаєш, що не підведуть у відповідальний момент.
Відповісти