Плівка для силосування
Модератор: Саня
Плівка для силосування
Хлопці та дівчата, підкажіть, хто має справу з плівкою для силосування? Я ще не пробував, але мені радять замість старих способів. Чи справді вона допомагає зберегти корм кращої якості? І де її можна купити без переплат? Бо вибір зараз просто очі розбігаються.
Re: Плівка для силосування
Мій досвід використання плівки для силосування https://planetaplast.com/product/silage-film/ від «Планети Пластик» тільки позитивний. Це справжній порятунок для тих, хто займається тваринництвом, адже корми потрібно зберегти свіжими та поживними. Плівка має високу щільність, добре герметизує сінаж і не пропускає вологу. Завдяки цьому корм довго зберігає свої властивості, і худоба отримує якісне харчування протягом усього сезону. Дуже сподобалося, що матеріал витримує будь-які погодні умови, навіть сильні морози та спеки. Я можу бути впевнений, що мої запаси не зіпсуються, а це означає стабільність у господарстві. Приємно, що компанія використовує сучасні технології, адже це гарантує результат. Плівка для силосування стала для мене справжнім інструментом економії і водночас гарантією, що тварини отримують найкращий корм.