Чи є можливість швидко дістати гроші?

Оголошення про купівлю/продаж/обмін/оренду інших товарів та послуг.

Модератор: Саня

Відповісти
Мила
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Стать: жіноча

Чи є можливість швидко дістати гроші?

Повідомлення Мила »

Всім привіт. Маю невеличку, але дуже хвилюючу проблему. У доньки скоро день народження, і вона давно мріє про велосипед. Я хотіла зробити їй сюрприз, але так сталося, що всі гроші пішли на інші витрати — комуналка, продукти, ще й довелося купити ліки. Зарплата лише через два тижні, а день народження вже зовсім скоро. Не хочу, щоб дитина засмутилася. Скажіть, будь ласка, чи є можливість швидко дістати гроші, без поручителів та довгих перевірок?
Август
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Стать: чоловіча

Re: Чи є можливість швидко дістати гроші?

Повідомлення Август »

О, як же я тебе розумію! У мене така сама історія була з сином. Він мріяв про планшет, і я бачив, як йому хочеться, але грошей тоді було в обмаль. Думав, що доведеться відкласти покупку, але потім вирішив спробувати онлайн-кредит. І знаєш, це реально виручило: я отримав гроші на картку буквально за кілька хвилин, купив подарунок і бачив щасливі очі дитини. Такі моменти того варті!
Мила
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Стать: жіноча

Повідомлення Мила »

Дуже дякую, що поділилися досвідом. Чесно, я теж думала про щось подібне, але трохи боюся, бо ще ніколи не користувалася такими сервісами. Усі розповідають різне: хтось каже, що все швидко й зручно, а хтось — що можуть бути приховані платежі. Підкажіть, будь ласка, яким саме сервісом ви користувалися? Чи є якісь нові компанії з прозорими умовами, щоб перший досвід був без стресу?
Август
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Стать: чоловіча

Повідомлення Август »

Я можу порадити те, що сам перевірив. Є нове МФО Limon Credit https://limon-credit.com.ua/uk/auth/login/— воно реально дуже зручне. Найперше, що мені сподобалося: поручителів не потрібно, бо вони довіряють своїм клієнтам. Другий момент — перший кредит дають без комісії та під дисконтну ставку лише 0,09%. Це практично нічого, і ти одразу бачиш кінцеву суму, яку треба буде повернути. Ще один великий плюс — гроші надходять на картку миттєво, буквально за секунди після схвалення. А сервіс працює 24/7, тому оформити можна навіть уночі. Якщо не встигаєш повернути вчасно, є пільговий період і можливість продовжити дисконтний. До того ж часто дають промокоди зі знижками, іноді аж до -90%. Це нове МФО, і видно, що вони стараються для клієнтів. Я сам через них взяв гроші, коли купував синові подарунок, і дуже задоволений, бо все пройшло швидко та без нервів.

Зображення
Відповісти