Які робочі рукавички краще обирати?

Оголошення про купівлю/продаж/обмін/оренду інших товарів та послуг.

Модератор: Саня

Відповісти
Мила
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Стать: жіноча

Які робочі рукавички краще обирати?

Повідомлення Мила »

Друзі, потребую поради. Мій чоловік працює на будівництві, часто доводиться мати справу з бетоном, металом та інструментами. Я бачу, що його руки дуже страждають: постійні подряпини, мозолі, іноді навіть дрібні порізи. Він часто каже, що рукавички швидко рвуться, а деякі зовсім незручні, ковзають або натирають. От і думаю, може хтось підкаже, які робочі рукавички краще обирати? Бажано такі, щоб були міцні, зручні, підходили для різних завдань і при цьому не надто дорогі. Можливо, хтось має реальний досвід і може порадити конкретний варіант.
Август
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Стать: чоловіча

Re: Які робочі рукавички краще обирати?

Повідомлення Август »

О, це дуже знайома тема! Я сам працюю з деревом і металом, то без нормальних рукавиць — ніяк. Колись купив дешеві на базарі, то вони порвалися за два дні, ще й руки всі в мозолях залишилися. Потім почав дивитися вже більш якісні, то різниця реально відчутна. Тут важливо, щоб рукавички мали міцний матеріал, але водночас дозволяли руці рухатися. Бо бувають такі "бронежилети", що пальцем не поворухнеш. Найкраще — це брати ті, що мають посилені накладки, тоді і метал, і дерево не так ріже. Я, чесно, навіть не шкодую витрат, бо хороші служать значно довше.
Мила
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Стать: жіноча

Повідомлення Мила »

Дякую за відгук, цікаво було почитати. Я теж думаю, що дешеві варіанти брати сенсу немає, бо від них більше проблем, ніж користі. Ви згадали про накладки — а вони реально допомагають? Бо чоловік іноді працює і з цеглою, і з плиткою, то руки дуже навантажуються. Чи варто брати кілька різних моделей під різні роботи, чи достатньо одних універсальних рукавиць?
Август
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Стать: чоловіча

Повідомлення Август »

Так, накладки — це просто знахідка! Я от раніше думав, що всі рукавички однакові, а тепер бачу різницю. Коли працюєш з плиткою чи цеглою, то без посилених долонь довго не витримати. І взагалі я переконався, що краще мати кілька пар для різних робіт. Наприклад, для столярки беру тонші, щоб було більше відчуття в руках, а для важчих робіт з бетоном чи каменем — товстіші й міцніші. Для захисту рук варто замовити різноманітні робочі рукавички , бо тоді можна підібрати під кожну ситуацію і не мучитися. Я замовляв у "ЗІЗПРОМ" — чесно, задоволений. В них вибір величезний: від простих до професійних. Важливо ще, що вони реально якісні й служать довго, а не так, що через тиждень уже дірки. Тому якщо чоловік у вас часто працює з різним матеріалом, краще взяти кілька видів одразу — і руки будуть у безпеці, і працювати стане набагато комфортніше.

Зображення
Відповісти