Що можна приготувати за 5–10 хвилин без надзусиль, але щоб і смачно, і ситно?
Модератор: Саня
Що можна приготувати за 5–10 хвилин без надзусиль, але щоб і смачно, і ситно?
Привіт всім. Після роботи часто приходжу додому зовсім виснажений, і навіть думати про приготування їжі лінь. Хочеться чогось швидкого, але щоб не просто сухарі або бутерброд, а щоб поїсти і відчути себе людиною. Хтось може поділитися реально працюючими варіантами, що можна зробити за 5–10 хвилин без надзусиль, але щоб і смачно, і ситно?
Re: Що можна приготувати за 5–10 хвилин без надзусиль, але щоб і смачно, і ситно?
Я після роботи іноді стою перед холодильником і думаю: «А може, взагалі піцу замовити?» Але іноді лінь навіть дзвонити кур’єру. Тоді я беру готову локшину для смаження або якісь заморожені овочі – кидаю на сковорідку, підсмажую, і готово. Іноді роблю сендвіч із сиром і помідором – буквально 5 хвилин, а голод вгамований.
Re: Що можна приготувати за 5–10 хвилин без надзусиль, але щоб і смачно, і ситно?
Дякую за пораду! Мені подобається ідея з готовою локшиною, це дійсно швидко. А можеш підказати, яка саме тобі більше смакує? Чи вони не набридають через пару днів? І ще цікаво – чи можна туди щось додати своє, щоб вечеря була різною, а не завжди однакова?
Так, звичайно! Мій фаворит – вермішель для смаження Мівіна Street Food Yakisoba зі смаком пряної качки https://maudau.com.ua/product/vermishel ... achky-119h Це просто порятунок для тих вечорів, коли лінь навіть на чайник натиснути. Готується буквально 5 хвилин, а смак – насичений, ароматний, ситний. Мені подобається, що її можна урізноманітнити: трохи заморожених овочів, курочки, соус за смаком – і кожен раз страва виходить зовсім інша. Рятує реально, бо можна швидко поїсти і не стояти довго біля плити, а вечеря при цьому виглядає і смакує класно. Уже неодноразово так готувала для друзів – всі в захваті, особливо коли після роботи сили на нуль, а хочеться чогось смачного. Це реально моя «рятівна вечеря», без зайвих думок і суєти.