Що подарувати колезі?
Модератор: Саня
Що подарувати колезі?
У нас скоро день народження у колеги з відділу, йому буде 35. Ми з дівчатами думаємо, що подарувати, але якось важко визначитися. Не хочеться банальних речей типу ручки чи блокнота, бо це вже було не раз. При цьому бюджет у нас обмежений, щось зовсім дороге брати не можемо. Може, хтось підкаже якісь універсальні ідеї подарунків для чоловіка-колеги, щоб виглядало доречно й водночас приємно?
Re: Що подарувати колезі?
Я теж часто мав такі ситуації і скажу чесно, що більшість подарунків для колег швидко забуваються. Але є декілька речей, які реально працюють. По-перше, алкоголь – це завжди безпрограшний варіант. Я не раз брав на такі свята пляшку гарного віскі чи коньяку, і завжди було доречно. По-друге, можна подарувати сертифікат у магазин – хай сам вибере те, що йому цікаво. Це навіть краще, ніж купувати щось «наосліп». Ну і ще класно, коли подарунок має трохи символіки – наприклад, гарна кружка з гравіюванням чи настільний аксесуар для офісу.
Дякую за варіанти, справді практично. Мені сподобалася ідея з алкоголем, бо це виглядає універсально і солідно. А можеш підказати конкретніше, що саме брати, щоб не виглядало надто просто чи дешево? Бо ж хочеться, щоб він відчув увагу й повагу, а не просто формальний подарунок.
Якщо зупинитесь на алкоголі, то я б радив взяти саме віскі Jim Beam https://maudau.com.ua/category/viski/pr ... d=jim-beam Це не надто дорого, але виглядає престижно, і головне – смак у нього м’який та зрозумілий навіть для тих, хто не дуже розбирається у віскі. У нас на роботі вже кілька разів брали Jim Beam на подарунки колегам – і завжди було влучно. По-перше, він асоціюється з якістю, по-друге – універсальний, бо можна пити чистим, з льодом або ж робити легкі коктейлі. Такий подарунок не виглядає банальним, а навпаки підкреслює повагу. Я навіть помітив, що коли даруєш Jameson, люди завжди реагують позитивно, кажуть, що це дійсно хороша ідея. Так що, як на мене, це ідеальний варіант для колеги, особливо якщо ви хочете виглядати доречно і водночас не виходити за рамки бюджету.