Замовлення медичного одягу
Модератор: Саня
Замовлення медичного одягу
Чесно кажучи, я ніколи не надто переймалася тим, як виглядаю на роботі. У нас, у звичайній обласній лікарні, головне — це комфорт і зручність. Але якось до нас прийшла нова завідувачка відділення, молода і стильна жінка, яка одразу задала нову планку. Вона мала медичний костюм, у якому виглядала немов із модного журналу, й при цьому казала, що їй дуже зручно. Я зацікавилась, де вона купила таку форму, і вона порадила сайт один. Я трохи сумнівалась, бо боялася, що треба буде довго чекати або що розмір не підійде. Але все виявилося дуже просто — зручна навігація, швидке оформлення, а ще є таблиця розмірів, завдяки якій я точно вгадала зі своїм. Тому якщо Вам потрібен медичний одяг https://lux-form.com/ua/meditsinskaya-uniforma/ рекомендую тут купувати. Коли замовлення приїхало, я була приємно вражена: тканина щільна, але м’яка, приємна до тіла, а костюм сидить ідеально. Я відчула себе впевненіше, навіть помітила, як пацієнти звертають увагу. Тепер і колеги цікавляться, де я це купила. І це приємно!