Тепло-звукоизоляция
Модератор: Саня
Re: Тепло-звукоизоляция
Недавно как раз ремонт фасада начали. Муж подобрал качественные строительные материалы для этого. Заказывал онлайн подходящие, на сайте широкий ассортимент и при этом приятные цены, посмотрите, думаю тоже подберете подходящие
да, тут очень важно в первую очередь смотреть на качество материалов
Я вже не вперше замовляю будівельні матеріали https://pobuduj.com.ua/uk/ в інтернет-магазині Побудуй і завжди лишаюся дуже задоволений якістю обслуговування та асортиментом. Тут дійсно великий вибір утеплювачів – від скловати і базальтової вати до пінопласту та сучасної теплоізоляції PIR. Окрім цього, легко можна підібрати фасадне облицювання: сайдинг, софіти, різноманітні фасадні панелі та декоративну штукатурку, яка гарно виглядає і захищає будинок від вологи. Для захисту фасаду та фундаменту пропонують руберойд, мастику, а також водостічні системи та зливи – все для комплексного рішення. Не менш важливою є якісна покрівля, тому тут я купував бітумну черепицю, гідро- та паробар’єри, а також зручні покрівельні планки і мансардні вікна. Окремо хочу відзначити великий вибір ручного та електроінструменту: дрилі, болгарки, набори інструментів – все необхідне під рукою. Також приємно, що можна замовити садові інструменти, декор для дачної ділянки і навіть ємності для різних рідин, що дуже зручно. Доставка завжди швидка, а ціни приємно тішать, рекомендую всім, хто цінує якість і комфорт у будівництві.