Если вы только что запустили сайт и хотите привлечь локальных клиентов для ремонта бытовой техники, но ваш бюджет ограничен, рекомендую отличный способ для старта — добавление сайта в местные бизнес-каталоги.
Я заказывала услугу через этот Kwork https://kwork.ru/links/39174487/dobavle ... uzbekistan — исполнитель подобрал правильные каталоги для Узбекистана и качественно добавил сайт. Уже через пару недель заметила, что сайт стал быстрее индексироваться, а также появились первые запросы от клиентов. Это идеальный способ для тех, кто только начинает и хочет быстро заявить о себе на рынке!
Я заказывала услугу через этот Kwork
Модератор: Саня
- Johnson Brisa
- Учасник форуму
- Стать: жіноча
Re: Я заказывала услугу через этот Kwork
Я теж спочатку думав звернутись через біржу типу Kwork, але коли постало питання підготовки такого серйозного документу, як звіт про контрольовані операції, вирішив діяти обережно тут помилки можуть дорого коштувати. Знайшов круту команду фахівців котрі зробили якісний звіт про контрольовані операції і не пошкодував жодної хвилини. Вони реально знають свою справу все зробили швидко, чітко, без зайвих «розмазувань». Пояснили, які дані треба, оформили звіт, подали вчасно податкова прийняла без запитань. Тому, якщо не хочете морочити собі голову і ризикувати щиро рекомендую звернутись саме до них. Це той випадок, коли краще довірити справу профі й спати спокійно