Вейп
Модератор: Саня
Re: Вейп
ДА, в этом вопросе важно классный аромат подобрать, я вот себе выбрала пару разных одноразок тут https://vapestar.kiev.ua/ua/product-category/odnorazki тут заказ делала на них, доставка была быстрой, посмотрите, думаю и себе подобрать сможете
Re: Вейп
Шукаєте, де купити стартовий набір електронних сигарет у Києві без зайвого клопоту? Я довго вагалась, перш ніж перейти на вейп, але коли натрапила на магазин Dr. Smoke Vape Shop, усі сумніви зникли. Тут реально можна замовити готові стартові набори електронних сигарет drsmoke.org/ua/mody/starter-kit/ і це величезний плюс для новачків: не треба нічого підбирати окремо, усе вже зібрано в одному комплекті. Асортимент вражає — є набори як для тих, хто тільки починає, так і для більш досвідчених користувачів. Ціни приємно здивували, бо порівняно з іншими магазинами, тут якісні пристрої продаються без переплат. Замовлення оформляється легко, консультація — на рівні, і головне, що доставка по Києву була швидка та без проблем. Мій перший стартовий набір з Dr. Smoke працює ідеально, тож тепер сміливо можу радити цей магазин друзям і знайомим. Якщо ви хочете перейти на електронну сигарету — краще місце для початку годі й шукати.