Хто оформлював Зелену карту останнім часом?

Стомились від технічних розділів? Зайдіть сюди і розважтесь!
Форум не модерується!

Модератор: Саня

Відповісти
Август
Учасник форуму
Учасник форуму
Стать: чоловіча

Хто оформлював Зелену карту останнім часом?

Повідомлення Август »

Хто реально оформлював Зелену карту останнім часом? Поясніть, будь ласка, що там як. Я от наче все читав, але все одно не розумію, де її краще оформити, щоб без клопотів і по-людськи. І взагалі, чи реально її онлайн купити і не переживати, що десь на кордоні щось не так буде? Їдемо вперше машиною за кордон, трохи стремно. В голові каша — які терміни, які суми, хто страхує нормально, а хто халява з лівими паперами. Ну і ще цікаво, як перевіряється, чи вона справжня. Розкажіть, хто має досвід, бо вже за два тижні виїжджати, а я все ще не впевнений, що й до чого.
Мила
Учасник форуму
Учасник форуму
Стать: жіноча

Re: Хто оформлював Зелену карту останнім часом?

Повідомлення Мила »

Та я тебе дуже добре розумію, ми коли вперше їхали, теж трохи панікували, бо ніде толком нормально не пояснюють. Зелена карта — це така штука, без якої тебе взагалі не впустять, якщо на авто їдеш. Я оформила її онлайн, ніхто нікуди не ходив. Головне — щоб компанія була нормальна, перевірена. Бо є такі, що дають якусь ліву бумажку, і все, потім сам розбирайся. Ми через одну офіційну українську страхову замовляли, в них усе чітко. Прийшов pdf на пошту, все офіційно, можна роздрукувати або просто мати в телефоні. На кордоні навіть не питали нічого, тільки глянули і все.
Август
Учасник форуму
Учасник форуму

Повідомлення Август »

О, дякую тобі, трохи легше стало, бо чесно — вже думав, що щось не так роблю. То значить, pdf теж нормальний? Бо я думав, треба обов'язково якійсь оригінал з печатками, типу як колись. А ще скажи, скільки ви платили? Бо бачу різні ціни, і за два тижні, і за місяць — все по-різному. І взагалі, скільки наперед треба купити? Я ж не хочу в останній момент щось рішати, бо то капець буде.
Август
Учасник форуму
Учасник форуму

Повідомлення Август »

До речі, хотілося би ще знати, де ви отформовали Зелену карту. Бо страхових компаній зараз досить. І куди саме звертатися, щоб потім при якихось проблемах усе було нормально зроблено.
Мила
Учасник форуму
Учасник форуму
Стать: жіноча

Повідомлення Мила »

Так, pdf цілком нормальний, головне, щоб був QR-код і вся інформація: твої дані, авто, термін дії і номер поліса. Ми платили щось біля 800 гривень за 15 днів, але то було раніше, зараз, може, трохи по-іншому. Оформляла Зелену карта від Оранта https://oranta.ua/products/zelena-kartka/ - фірма нормальна, офіційна, все без обману. Купити можна хоч за день до виїзду, але я б радила заздалегідь, щоб не було нервів. Там усе чітко: обираєш дату, скільки днів, оплачуєш карткою, і через 2 хвилини вже маєш лист на пошті. Якщо щось не так — у них служба підтримки працює, ми писали — відповідь дали швидко. Як для першого разу — дуже зручно і не страшно взагалі. Не затягуй до останнього, краще хай буде трохи завчасно, ніж вночі перед виїздом метатися.

Зображення
Відповісти