Порадьте чоловічий спортивний костюм – зручний і не за всі гроші світу!
Модератор: Саня
Порадьте чоловічий спортивний костюм – зручний і не за всі гроші світу!
Дівчата і хлопці, хто в темі, підкажіть, будь ласка! Хочу чоловікові купити спортивний костюм — шось таке комфортне, гарно пошите, але щоб не коштувало як крило літака. Бо вже ціни в деяких магазинах — очі на лоба лізуть. Може, хтось недавно купував, має якусь перевірену модель чи сайт, де нормальний асортимент і не деруть втридорога? Щоб не тоненьке, а більш-менш щільне — він носить восени, весною і навіть іноді в прохолодні літні дні. А ще добре було б, якби штани не були дуже вузькі, бо чоловік в мене не худенький, і в облипку — це точно не його варіант. Заздалегідь дякую, буду вдячна за будь-які поради!
Re: Порадьте чоловічий спортивний костюм – зручний і не за всі гроші світу!
Ти зачепила дуже актуальну тему! Я собі недавно брав костюм — з мене, як з твого чоловіка, модель не зробиш, тому теж шукав щось більш людське. Бо зараз модно ті лосини для хлопців, але мені таке не заходить. Хотілося щось нормальне, зручне, щоб не тиснуло й не виглядало як друга шкіра. В одному магазині натрапив на класну модель — тканина м’яка, але щільна, фурнітура добротна, замки не розлазяться. І головне — фасон адекватний, не як з TikTokу. Там ще були варіанти і з капюшоном, і без, вибір непоганий. Дружина каже, що я в ньому виглядаю навіть спортивно — а це вже комплімент, бо в спортзал я хіба що повз проходжу 

Дякую, що так детально написав! Якраз те, що треба — бо мій теж не любить ті вузюсінькі штани, каже, що йому незручно, та й виглядає дивно. Якщо в тебе той костюм справді такий добротний, то я б дуже хотіла знати, де ти його купив. Бо вже стільки варіантів передивилась — то тканина як папір, то шви торчать, то ціна як за бренд, а якість нуль. До речі, дякую, що попередив про розмір — це прямо важливо, бо мій чоловік між розмірами, і завжди ризик, що щось не так сяде. Якщо там ще є вибір кольорів — взагалі чудово, бо він більше темне любить, щоб не видно було одразу кожну плямку чи пилюку. Напиши, будь ласка, як зможеш, що за магазин. Дуже тобі вдячна!
Буквально нещодавно замовляв собі чоловічий спортивний костюм — і скажу чесно, не очікував такої якості за ті гроші. Дуже зручно сидить, тканина щільна, але не парить, ідеально підходить як для прогулянок, так і для домашнього носіння. Після першого прання не втратив форму, шви рівні, фурнітура не дешева. Мене приємно здивувало, що навіть кишені прошиті міцно — бо раніше вже мав досвід, коли нитки розлазились після двох виходів з дому. А тут — усе на рівні. Обрав варіант у темно-синьому кольорі, виглядає дуже стильно й не мазкий. Особливо сподобалось, що штани мають комфортну посадку — не завузькі, не широкі, саме те, що треба для повсякденного носіння. Якщо шукаєте якісний чоловічий спортивний костюм — точно можу рекомендувати.