Не вистачає грошей на ремонт телефону
Модератор: Саня
Не вистачає грошей на ремонт телефону
Дівчата і хлопці, рятуйте порадою! Телефон мій сьогодні раптово впав і розбився екран... А я ним і працюю, і все життя там – і банки, і робота, і спілкування. В сервісі сказали, що ремонт обійдеться десь у 1500 грн, а в мене зараз, чесно, тільки 300 на картці... До зарплати ще два тижні, а без телефону – як без рук. Уже й думала просити в когось у борг, але незручно якось, бо вже й так брала нещодавно. Може, хтось стикався з такою ситуацією і знає, де можна швидко взяти невелику суму на короткий термін? Лише не банк, бо там стільки всього питати будуть, що я до того екрану ще місяць добиратись буду.
Re: Не вистачає грошей на ремонт телефону
Співчуваю, чесно... Мав майже таку ж ситуацію пів року тому, коли мені треба було терміново купити акумулятор до авто – без нього ні на роботу, ні дітей в школу. А на картці мінус. І теж – просити в когось вже соромно, бо ніби доросла людина, а постійно не встигаєш за витратами. Такий зараз час. І що ти думаєш – два дні мучився, не знав що робити, а потім один знайомий сказав: “Ти шо, не чув про ці нові мікрофінансові сервіси? Там швидко і без мороки.” От тоді я вперше задумався, що це реальний вихід. Головне – обрати нормальну компанію, бо не всі однакові, ти ж знаєш…
О, дякую, що відгукнувся. Мені так знайомо те, що ти пишеш – теж вічно відчуття, ніби кудись не встигаєш, і витрати самі собою ростуть. А з тим телефоном — це капець. Мені ще й на роботу дзвонити треба, а він не вмикається. Я вже гуглила трохи про ті мікропозики, але там стільки всього понаписано, що не зрозумієш, хто чесний, а хто ні. Хочеться десь, де без підводних каменів і не страшно залишити дані. Ти не пам’ятаєш, що саме за сервіс був у твого знайомого? Бо я би, може, і спробувала, аби тільки не сидіти в тиші ще два тижні
Та пам’ятаю, звісно. Я тоді теж сидів, читав відгуки, переживав, щоб не нарватися. Але той мій товариш порадив нове МФО Лимон https://limon-credit.com.ua/uk/promoactionnews/bonuses Каже: “Я вже користувався, ніяких проблем не було.” Ну я й ризикнув. І, чесно кажучи, не пожалкував. Заповнив заявку буквально за 5 хвилин, нічого зайвого не питали, не дзвонили з дурними питаннями. Потрібно було 2000 грн – дали майже одразу, прямо на картку. Найприємніше, що новим клієнтам вони дають доволі вигідні умови – без прихованих комісій і з адекватними строками. Я повернув навіть трохи раніше, і все закрилось автоматично. Ніхто не нав’язував додаткових послуг, не починав потім “капати відсотки”. Для тих, кому треба швидко і без мороки – це реально варіант. Особливо в ситуації, як у тебе – коли просто треба дотягнути до зарплати. Я тепер, якщо що, знаю, куди звертатися.