Як купити авто та не втрапити на шахраїв?

Оголошення про купівлю/продаж/обмін/оренду інших товарів та послуг.

Модератор: Саня

Відповісти
Мила
Учасник форуму
Учасник форуму
Стать: жіноча

Як купити авто та не втрапити на шахраїв?

Повідомлення Мила »

Збираюсь купити авто, але чим більше читаю, тим більше страшних історій. То машина після ДТП, то документи підроблені, то ще якась схема. Як взагалі не втрапити на шахраїв? Може, є якісь перевірені способи, як зрозуміти, що авто дійсно "чисте"? Поділіться досвідом, бо трохи стрьомно.
Август
Частий гість
Частий гість
Стать: чоловіча

Re: Як купити авто та не втрапити на шахраїв?

Повідомлення Август »

Слухай, це реальний квест! Я минулого року хотів взяти одну тачку – все виглядало супер, навіть продавець нормальний. А потім знайомий порадив пробити машину по базі, і виявилося, що вона колись була в розшуку. Коротше, відмовився. Тепер завжди перевіряю документи до копійки і не ведусь на "казково" низькі ціни. Бо там завжди якийсь підвох.
Мила
Учасник форуму
Учасник форуму
Стать: жіноча

Повідомлення Мила »

Так ось і я про те! Як побачу ці "гарячі" ціни – одразу сумніви. А як краще перевіряти документи? Бо я не розбираюсь у всіх цих ПТС, VINах і всьому іншому. Може, є якісь конкретні сервіси, де можна пробити авто? Чи треба вести до якогось спеціаліста? Не хочеться потім шкодувати.
Август
Частий гість
Частий гість
Стать: чоловіча

Повідомлення Август »

Так, є варіант, як безпечно та без головного болю купити авто. По-перше, обов’язково – перевірка авто по VIN коду на сайті vincheck.com.ua . Там можна побачити історію авто: яка історія продажу, чи була в аваріях, чи не розшукується, чи не має обмежень, чи не підкручений пробіг та багато ще чого цікавого. По-друге, перевіряй техпаспорт – чи збігаються номери, чи немає ознак підробки. І ще раджу перед покупкою з'їздити на СТО – там можуть виявити приховані дефекти, які на перший погляд не видно.

Зображення
Відповісти