Чим пригостити гостей?

Оголошення про купівлю/продаж/обмін/оренду інших товарів та послуг.

Модератор: Саня

Відповісти
Мила
Учасник форуму
Учасник форуму
Стать: жіноча

Чим пригостити гостей?

Повідомлення Мила »

Привіт усім! Наближається день народження, і я вже в роздумах, чим пригостити гостей. Хочеться приготувати щось смачне, але не надто складне, щоб не провести весь день на кухні. Поділіться, будь ласка, своїми перевіреними рецептами, які завжди всім подобаються! Можливо, у вас є ідеї, що можна швидко та ефектно подати на святковий стіл? Буду вдячна за будь-які поради!
Август
Частий гість
Частий гість
Стать: чоловіча

Re: Чим пригостити гостей?

Повідомлення Август »

Я завжди готую на такі випадки кілька закусок і щось м'ясне на гаряче. Ідеально заходять канапки з різними паштетами, легкі салати з морепродуктами і обов'язково запечене м'ясо. До речі, якщо є час, можна приготувати свинячі реберця в медово-гірчичному соусі — вони розлітаються зі столу першими. Головне – якісне м'ясо взяти і добре замаринувати заздалегідь.
Мила
Учасник форуму
Учасник форуму
Стать: жіноча

Повідомлення Мила »

Дякую за ідеї! Я якраз думала про запечене м'ясо, бо це завжди виграшний варіант. Ще подобається ідея з легкими закусками, бо гості часто хочуть щось перекусити одразу. А свинячі реберця звучать дуже апетитно! Можливо, підкажеш ще якийсь рецепт маринаду чи секрет, щоб м'ясо вийшло м'яким і соковитим?
Август
Частий гість
Частий гість
Стать: чоловіча

Повідомлення Август »

З досвіду скажу: половина успіху — у виборі правильного м'яса. Я завжди купую свинину в ТЦ МЕТРО https://www.metro.ua/chomu-metro/produc ... sa/svinina - вона там завжди свіжа та хороша. Для маринаду використовую класичний рецепт: мед, гірчиця, соєвий соус, часник, трохи оливкової олії, сіль та перець. Замочую реберця хоча б на 4–5 годин, а краще на ніч. Запікаю у духовці спочатку під фольгою, щоб м'ясо стало м'яким, а в кінці відкриваю і підрум'янюю до золотистої скоринки. Результат завжди бездоганний!

Зображення
Відповісти