Порадьте, будь ласка, хороше авто
Модератор: Саня
Порадьте, будь ласка, хороше авто
Привіт, друзі! Порадьте, будь ласка, хороше авто. Шукаю машину економну, бажано на гібриді або щось компактне з низькою витратою пального, але щоб усе ж мала непогану динаміку. Хотілося б нову або майже нову, з гарантією та адекватним сервісом. Багажник бажано щоб був не суто символічний, бо інколи щось треба перевезти. Розглядаю варіанти до мільйона. Якщо є конкретні моделі — дуже вдячний!
Re: Порадьте, будь ласка, хороше авто
Привіт. Якщо для міста і хочеш економію — однозначно дивись у бік гібридів. Я їжджу вже два роки на гібриді і витрата в місті тримається на рівні 4 літрів, навіть трохи менше, якщо без пробок. Ще великий плюс — майже безшумна їзда, і не треба хвилюватись через ціни на бензин. По обслуговуванню — головне вибрати офіційний сервіс, бо з гібридами важливо, щоб усе перевіряли фахівці, які мають досвід саме з такими авто.
Дякую, цікаво. А скажи, будь ласка, ти брав нове авто чи з пробігом? Бо я от думаю — може взяти трохи б/у, але щоб був ще на гарантії. І якщо не секрет — що саме обрав, якою моделлю задоволений? Бо зараз купа пропозицій, але очі розбігаються. Особливо цікавить щось трохи вищої посадки, типу компактного кросовера.
У твоєму випадку я б радила глянути на Toyota Yaris Cross Гібрид https://cityplaza.toyota.ua/car/yaris_cross_hybrid Це саме той варіант, який ти описав: компактний, економічний, зручний у місті, з нормальним багажником і сучасним дизайном. Витрата пального — від 3,8 л/100 км, коробка — безступенева, є повний привід у деяких версіях, що дуже допомагає взимку. Салон комфортний, є великий набір сучасних систем безпеки, мультимедіа працює чітко. Якщо брати в City Plaza, то там офіційна гарантія, нормальні умови на розстрочку і сервіс на рівні. Я сам через них купував — усе було швидко і прозоро. Дуже раджу.