Зубні коронки, як правильно обрати для себе?
Модератор: Саня
Re: Зубні коронки, як правильно обрати для себе?
Привіт! Я шукаю бори для розрізання коронок, але не зовсім розумію, як вибрати оптимальний інструмент. Є багато різних варіантів, і я не хочу помилитися при виборі. Які характеристики найбільше впливають на якість роботи, і на що варто звертати увагу при купівлі? Може, хтось користувався конкретними борами і може поділитися досвідом?
Re: Зубні коронки, як правильно обрати для себе?
Привіт! Я давно використовую бори для розрізання коронок і можу порекомендувати кілька моментів. Перш за все, важливо вибирати бори з твердосплавними або діамантовими наплавленнями, оскільки вони забезпечують хорошу міцність та ефективність при розрізанні. Звертай увагу на діаметр бору — він повинен підходити для конкретного виду коронки, щоб не пошкодити структуру зуба. Я користуюсь борами від New Dental, і можу сказати, що їх якість на висоті. Вони відмінно підходять для роботи з металевими та керамічними коронками. Часом навіть важливіше вибрати інструмент, який легко контролювати в руках, щоб забезпечити точність. Загалом, рекомендую звернутися до фахівців і запитати про професійні бори для розрізання, вони вам точно підкажуть найкращий варіант для вашої роботи.ShaneRay писав: Чет 06 лютого 2025 р. 17:41 Привіт! Я шукаю бори для розрізання коронок, але не зовсім розумію, як вибрати оптимальний інструмент. Є багато різних варіантів, і я не хочу помилитися при виборі. Які характеристики найбільше впливають на якість роботи, і на що варто звертати увагу при купівлі? Може, хтось користувався конкретними борами і може поділитися досвідом?