Чи варто інвестувати у торгові приміщення в Трускавці?
Модератор: Саня
Чи варто інвестувати у торгові приміщення в Трускавці?
Всім привіт! Розглядаю варіанти для інвестицій у торгові приміщення в Трускавці. Хочу зрозуміти, чи є перспективи для бізнесу в цьому курортному місті. Якщо хтось уже купував приміщення, поділіться досвідом!
Re: Чи варто інвестувати у торгові приміщення в Трускавці?
Привіт! Я придбала приміщення в торгово-готельному комплексі "Парк" https://truskavets-park.com/ який будується на вулиці Торосевича в самому центрі Трускавця. Це був чудовий вибір, оскільки комплекс розташований напроти бювету №1, що забезпечує високий туристичний потік. Вартість квадратного метра була дуже вигідною — від 3000 $, що значно нижче, ніж у більшості забудовників Трускавця. Будівництво йде за планом, і я вірю, що це стане дуже популярним місцем для оренди під магазини. Я планую здавати приміщення в оренду, і думаю, що це принесе стабільний дохід. Якщо шукаєте варіанти для інвестицій, цей комплекс однозначно вартий уваги!ShaneRay писав: Суб 25 січня 2025 р. 00:30 Всім привіт! Розглядаю варіанти для інвестицій у торгові приміщення в Трускавці. Хочу зрозуміти, чи є перспективи для бізнесу в цьому курортному місті. Якщо хтось уже купував приміщення, поділіться досвідом!