Подарок сыну

Стомились від технічних розділів? Зайдіть сюди і розважтесь!
Форум не модерується!

Модератор: Саня

Відповісти
Гравитация
Новачок
Новачок

Re: Подарок сыну

Повідомлення Гравитация »

Зависит от того, на какую сумму Вы рассчитываете) Если денюжку можете позволить себе потратить - то можно подарить новый телефон, путевку
shuminator
Активний учасник
Активний учасник
Стать: чоловіча

Повідомлення shuminator »

А ведь это и правда очень хороший подарок, который можно дарить всем
SHUMINATOR
Sasha007
Новачок
Новачок
Стать: жіноча

Повідомлення Sasha007 »

Если вы ищете идею подарка для ребенка, то можете рассмотреть мягкие игрушки. Я рекомендую купить их в интернет-магазине НАНА - https://www.nana.ua/igrushki/myagkie-igrushki/. Это хороший магазин с большим ассортиментом детских товаров, в том числе и мягких игрушек. Здесь вы также найдете описание и характеристики товаров, что поможет вам выбрать подходящую игрушку для вашего ребенка. Я уверен, что ваш ребенок будет доволен таким подарком!
Irina007
Новачок
Новачок

Повідомлення Irina007 »

1
Biata

Повідомлення Biata »

Настільна гра Крила https://kubix.com.ua/wingspan-fan-art-pack/ від Kubix стане чудовим подарунком. Я синочку дарувала таку гру, йому дуже подобається. Тепер вечорами граємо) Як на мене, це чудовий спосіб провести дозвілля.
Востаннє редагувалось Пон 15 квітня 2024 р. 16:25 користувачем Biata, всього редагувалось 1 раз.
DivkaVsyn
Новачок
Новачок

Повідомлення DivkaVsyn »

Які часи - такі й подарунки. Є проект для дівчат Буденна паті, але вони регулярно проводять заходи з навчання такмеду. Син не отримаєте сертифікат, але отримає безліч корисних знань, що зможуть зберегти йому життя. Вважаю це зараз найосновніше. А насправді, не лише сину й собі можете зробити такий подарунок ;-)
Відповісти