Как выбрать игрушку для ребенка?

Стомились від технічних розділів? Зайдіть сюди і розважтесь!
Форум не модерується!

Модератор: Саня

Відповісти
Visulka
Учасник форуму
Учасник форуму

Re: Как выбрать игрушку для ребенка?

Повідомлення Visulka »

Тим дітям зараз аби якогось телефона і іграшок не треба
Жаконда
Новачок
Новачок
Стать: жіноча

Повідомлення Жаконда »

Шукаю дитячі товари по вигідній ціні. Хто інформацією допоможе?
Vladik
Новачок
Новачок
Стать: чоловіча

Повідомлення Vladik »

Привет, мамочки и папочки. Как вы относитесь игровым конструкторам Лего*? Ребенку два годика вот всё думаю стоит ли покупать или нет. Там же есть мелкие детали, а это опасно для детей такого возраста. Поэтому сомнения.
Annakit
Новачок
Новачок
Стать: жіноча

Повідомлення Annakit »

Лего, це чудовий конструктор! Він має популярність у дітей навіть дошкільного віку й доросліших. Знаю що навіть батьки полюбляють складати цей чудовий конструктор. Подивіться на сайті Антошка в них величезний вибір різноманітних серій лего, зараз популярна серія лего гаррі поттер https://antoshka.ua/ua/igrushki/lego/f/ ... otter.html Я регулярно купую там такі конструктори, син збирає із задоволенням, в нього вже понад 50 штук)). Тому купує їх саме в Антошці, ціни приємні, завжди приємні знижки.
Зображення
ShaneRay

Повідомлення ShaneRay »

Якщо хочете подарувати дітям цікаву та активну гру, обов'язково зверніть увагу на гель бластери з m416.com.ua! Мої діти в захваті – вони тепер завжди на свіжому повітрі, активно бігають і грають. Купувала через сайт, і все пройшло чудово: швидка доставка, товар відповідає опису, а саме якість на висоті. Якщо хочете, щоб діти були щасливі і розвивалися, це точно те, що треба!
Відповісти