Що нам дала ця влада?

Соціальна, економічна, податкова, облікова, фінансова, бюджетна політика України. Тут місце усім політичним баталіям.

Модератор: Саня

xXx
Активний учасник
Активний учасник

Повідомлення xXx »

Може й так. На мою демку більше, тільки совістним людям перекривають повітря. Прибиральниць я не знаю.
Гість

Повідомлення Гість »

Об"єднуватись требе та ловити разом тих мудаків (мусоров). Більше свідків білеша їм торба.
sashka
Агресор
Агресор

Повідомлення sashka »

Будуть брати чи не брати хабарі?, то це не залежить від розміру заробітної плати та рангу посадовця. все залежить від реальної можливості взяти. якщо є такі можливості вони їх будуть використовувати на 100%.(це як дворові коти-здається вже наївся так, що ходити не може, а всеодно буде їсти скильки не кидай. все воно від жадності).
А на рахунок мєнтов. Не тіште себе ілюзією, що тут шось зміниться на- краще, як водку з представниками великого і не зовсім чесного бізнесу пили так і будуть пити. Як один одному помагали у вирішенні проблем так і будуть помагати. (матеріальні, фінансові, юридичні та інші). Ніхто з них не хоче заважати жити один одному, тому тут і виникає певний симбіоз влади та капіталу. А це називаєть корупцією. От воно і виходить, що той маленький бізнесмен, що помилився у бухгалтерській звітності на якусь сотню гривень, відчує на собі всю силу владних структур. А ті мудаки, що міліонами незаконно відшкодовують ПДВ, будуть продовжувати свій бізнес. І при будь-якій спробі прикрити їхній бізнес саме голосніше кричать, що це політичне замовлення.
Black
Адміністратор
Адміністратор
Стать: чоловіча
Контактна інформація:

Повідомлення Black »

- Продав Батьківщину?! Заплати податки і спи спокійно...
xXx
Активний учасник
Активний учасник

Повідомлення xXx »

Держава сама себе продає. Знову мають ціни піднятися не тільки на продукти а й ще й в декілька раз на будматеріали. На продукти само собою ціна буде рости. Держава на дає нам щось а забирає, грабує, гонить беса! Цей біс на довго в нашій державі в оличчі керівників держави. Думають тільки як то їм ціна підняти а не зарплати підвищити. Бояться вратити прибуток зі своїх заводів та підприємств.
Misha
Учасник дискусій
Учасник дискусій

Повідомлення Misha »

Схоже наступає період великого розчарування владою.
Після статей в УП про президентського відприска відчуваю себе знову обдуреним вчерговий раз. Обідно блін до якого часу так буде, невже ми не достойні кращого?
xXx
Активний учасник
Активний учасник

Повідомлення xXx »

Ми достойний народ, але ті хто при верхах влади забули завдяки коми вони зараз на тих верхах. І вони забули те що воно теж в молоді роки були таким самим народом. А вирвавшись на високу посаду в державі забули й про гідність. Голова потьмарилась в них цим халявним забезпеченим життям. Виникає питання: чи вони самі керують державою, чи їх смикають за ниточки якісь магнати чи служвовці спец служб якимсь компроматом?Та набиваючи свої кармани нашими грошами. Хто на справді керує державою?
xXx
Активний учасник
Активний учасник

Повідомлення xXx »

В нашій державі це бидло яке продає, яке продає НАШУ ДЕРЖАВУ прижилось добре. Пиркривають одне одного. Корупція надовго бо корупціонери вісі там повьязані і не можуть одне одного садити та інше. Поки корупція є на верхівках керівництва не буду спокою. Дійсно буде ще одна революція. В м.Рівно десь рік тому більше 80-ти службовців (точнішу кількість не памьятаю) "Беркут" та інших подібних служб написали листа в генеральне УМВС м.Києв, в листі було прохання про покрашення умов роботи, збільшення заробітної плати та багато іншого, те що необхідне для існування а не виживання.
В результаті з Управління м.Києва в тихий спосіб (не офеційно) було наказано звільнити чи достроково відправити на пенсію цих працівників правоохоронних органів. Це в загалі дикість, дурість, безсовістність та все таке вдносно своїх працівників. І хто після таких дій влади буде совістно виконувати свої обов’язки, не беручі хабарі та не створювати свої міські корупційні угруповування? Це не державні керівники а дурні керівники які кричать про порядок який наводять на вулицях а не в середині держави.
Вибачайте що трохи багацько написав. ПРОРВАЛО ТРОХИ.
P.S. Такі події відбулися не тільки в тому місті, ай в багатьох невеликих містах України. Де правда? Чи коли вана буде?
Misha
Учасник дискусій
Учасник дискусій

Повідомлення Misha »

Скільки емоцій у цій темі :))) мабуть треба ще підлити малса у вогонь!
На жаль наш шанований президент показує свій слкбкий і безвольний хараткер, який до речі проявлявся і раніше за часів прем'єрства. Схоже що ми не побачимо різких дій на негативні поступки осіб із синьо-білого стану, ні тим паче до осіб бувших помаранчевих.
Прямо кіт Леопольд якийсь бля, всі надбання революції зневільовані, бандити в бігах не без його допомоги, виходить що йому потрібна тільки кормушка, а про нас можна й забути.
xXx
Активний учасник
Активний учасник

Повідомлення xXx »

Він (презик) та його підлеглі лижучі одне одному дупу. Щей до того зловживать нашою довірою як підчас революції так і в теперишній час. Нічого вини нам теж лижуть дупи, бо аджеж вони живуть на наші гроші тобто (податки). Фу.
Black
Адміністратор
Адміністратор
Контактна інформація:

Повідомлення Black »

Belamor
Модератор
Модератор

Повідомлення Belamor »

Я давно казав що Порошенко там лишній. Ще під час революції на майдані. Це хитра бестія. Ющенко зря гавнюків позбирав біля себе. Довіра до нього падає з кожним днем. Я до речі підозрюю що всі скандали навколо Юща йдуть з подачі Порошенка.
Black
Адміністратор
Адміністратор
Контактна інформація:

Повідомлення Black »

Якби не гавнюки, то він би не став презіком.
Belamor
Модератор
Модератор

Повідомлення Belamor »

Та ясно !!! Але бля як за той народ шо там стояв на майдані? я думаю хто мерз не думав про гавнюків. А думав шо саме він творить історію і щось міняє. Значить ми всі знов лохами виступили. Хоча я не жалію
Black
Адміністратор
Адміністратор
Контактна інформація:

Повідомлення Black »

Я не стояв, але якби мав можливість то думаю, що стояв би не за Ющенка, а проти Януковича (хоча воно автоматично виходить за Ющенка). В цій країні напевно ніколи не буде нормальних чесних людей при владі. Узяти будь-якого керівника держ. підприємства, голів міських рад, депутатів і т.д. На ту зарплату, яку вони отримують не будеш мати того майна, яке в них є. Наше законодавство не передбачає такого, що коли ти маєш машину за 100 тисяч баксів чи особняк за 200 штук, ти повинен показати свої доходи і заплатити з тих доходів податки. А то в країні є багато людей, які ніде не працюють, а майна мають ой-ой-ой скільки.
Відповісти