В мене ірфан глючить з потоком, одну сторінку сканує - і все, знову треба Ctrl+Shift+A тиснути. Один плюс - автоматично імена створює і в принципі користуватись можна. Але краще Фотожоп - все класно, хоча і важкенький. Маючи руки на місці можна легко налаштувати його так, щоб зразу сканував, обробляв і зберігав по сторінках.
Raxco.PerfectDisk. Добре працює з нтфс. Якщо я не помиляюсь - вопт і дискіпер використовують стандартні віндові ф-ції дефрагментації. (так було в півтора року назад, можливо щось змінилось) Для нтфс це критично, оскільки вони залишають дирки до 16кб і як наслідок нтфс систему потрібно буде дефрагментувати кожен тиждень. Інакше вона засреться в зюзю. Ракско дирок не залишає.
А для фат32 - любе галубе, дефрагментуй хоч стандартним.
Raxco.PerfectDisk. Добре працює з нтфс. Якщо я не помиляюсь - вопт і дискіпер використовують стандартні віндові ф-ції дефрагментації. (так було в півтора року назад, можливо щось змінилось) Для нтфс це критично, оскільки вони залишають дирки до 16кб і як наслідок нтфс систему потрібно буде дефрагментувати кожен тиждень. Інакше вона засреться в зюзю. Ракско дирок не залишає.
А для фат32 - любе галубе, дефрагментуй хоч стандартним.
Повністю згідний. Дуже гарна річ для НТФС. Сам користуюсь і іншим рекомендую.
Видно, з ключиком не все так просто. Знайшов було пакет русифікатор+ключ, але посилання "бите", скачати не вдалося. Ще бачив окремо русифікатор - також не качається. PashaZT вже також за нього питав. Отож, народ, хто знайде - давайте знати.