Яким подарунком здивувати дівчину?
Модератор: Саня
Яким подарунком здивувати дівчину?
Шановіні хлопчики, поділіться своїм досвідом з приводу того, що ви дарували своїм половинкам на День народження, 8-ме березня, 14 лютого і т. д.
Шановні дівчатка, які подарунки любите отримувати ви?
Що важливіше - дорогий подарунок на свято чи увага до дівчини кожен день?
Шановні дівчатка, які подарунки любите отримувати ви?
Що важливіше - дорогий подарунок на свято чи увага до дівчини кожен день?
кофа в пастель и погорячее!!! никада она те етого не забудет и не простит!!!
а сли серьёзна. то чем больше ты скажеш... чем больше чувств выразишь тем лучче.. завали цветами .. можна и розы тока не в пастель!! мона и камешек какой подарить... я думаю мало таких которые не оценят... главное имхо не караты и брульянты а художественная сторона дела... типа ювелирный знак зодиака... с подходящими по зодиаку камнями...( тут можно и красиво и не дорого - главное не дешевку купить)
духи дорогие ... имхо луче много мелочей чем один брулик...
и помни что самое главное ето атмосфера , незначительные для тя детали
старайся чизз
а сли серьёзна. то чем больше ты скажеш... чем больше чувств выразишь тем лучче.. завали цветами .. можна и розы тока не в пастель!! мона и камешек какой подарить... я думаю мало таких которые не оценят... главное имхо не караты и брульянты а художественная сторона дела... типа ювелирный знак зодиака... с подходящими по зодиаку камнями...( тут можно и красиво и не дорого - главное не дешевку купить)
духи дорогие ... имхо луче много мелочей чем один брулик...
и помни что самое главное ето атмосфера , незначительные для тя детали
старайся чизз
Благодаря деятельности Удаффа неграмотных и ограниченных детей теперь называют не дебилами, а контркультурными писателями.
-
- Спамер
- Poison
- Модератор
- Стать: чоловіча
Azazello, це туєва хуча денег тобі буде коштівати ,але ти станеш першим меном який це замутив ,але роби це добре подумавши ,бо ти можеш заставити весь Луцьк заздрити твоїй коханій або спозорити її на мокру шматку.
P.S. в місяць бігборд коштує десь 300 баксів ,а маленька підсвічена реклама 100 баксів в місяць.
P.S. в місяць бігборд коштує десь 300 баксів ,а маленька підсвічена реклама 100 баксів в місяць.
Patria o Muerte
- Yurez
- Активний учасник
- Стать: чоловіча
black, точно, менш ніж місяць ніхто і займатись не буде. Просто потім півмісяця там чи 70% бігборда нікому не впариш.
2Azazello: Краще зроби щось менш претенціозне, а більш видовищне. Наприклад: Якась композиція з гельових кульок (там серце, ініціали, ще яка бодяга) на шнурках висить на рівні її вікна.
Або (сам бачив) просто і сердито - величезне вітання перед підїздом виконане кольоровою крейдою.
Правда не знаю як до цього відносяться самі дівчата...
2Azazello: Краще зроби щось менш претенціозне, а більш видовищне. Наприклад: Якась композиція з гельових кульок (там серце, ініціали, ще яка бодяга) на шнурках висить на рівні її вікна.
Або (сам бачив) просто і сердито - величезне вітання перед підїздом виконане кольоровою крейдою.
Правда не знаю як до цього відносяться самі дівчата...
- Несамовитий
- V.I.P.
Re: Яким подарунком здивувати дівчину?
Azazello писав: Що важливіше - дорогий подарунок на свято чи увага до дівчини кожен день?
вбий двох зайців одним пострілом... правда, практично, собі в голову.
ОДРУЖИСЬ на ній. Буде і подарунок дорогий і увага кожен день
.
а взагалі, не потрібно путати приємні подарунки і понти. Думаю прогулянка по місту (з квіточками) може бути набагато приємнішою ніж бігборд.
Не варто стрибати вище своєї голови, якщо не зможеш потім постійно дарувати такі подарунки.
Востаннє редагувалось Сер 03 травня 2006 р. 12:27 користувачем Несамовитий, всього редагувалось 1 раз.
Cвобода слова вовсе не гарантирует объективности и достоверности информации
и сама по себе не прибавляет журналистам ни ума, ни вкуса, ни таланта.
и сама по себе не прибавляет журналистам ни ума, ни вкуса, ни таланта.