Какие кроссовки купить, чтобы оказались качественными?
Модератор: Саня
Re: Какие кроссовки купить, чтобы оказались качественными?
Не соглашусь насчёт рынков. Лучше уж в магазине купить обувь, она тогда хоть гарантированно долго прослужит. Что касается бренда, то я бы от Адидас кроссовки купил.
Хочу купити черевики, але маю специфічну стопу — високий підйом і широка нога, тому без примірки брати взагалі не варіант. Раніше купувала тільки вживу, але зараз у нас у місті вибір став зовсім сумний, возити почали якийсь непотріб. Хочу спробувати замовити через інтернет, але переживаю за повернення, якщо не підійде розмір. Порадьте сайти чи перевірені інстаграм-шопи, де якісне взуття і немає геморою з обміном чи приміркою на пошті?
Маю точно таку ж проблему з високим підйомом, тому покупка взуття в інтернеті для мене завжди була суцільним жахом. Раніше купував тільки в одному офлайн-магазині, але вони закрилися, і довелося шукати альтернативу. Довго не наважувався, порівнював умови доставки на різних сайтах, боявся, що доведеться платити за повернення, якщо не підійде. Але знайшов нормальний сервіс, де менеджер перед відправкою сам поміряв устілку і все підказав, а на пошті я спочатку все поміряв і тільки тоді оплатив. Підійшли ідеально, якість супер. До речі, дізнатися більше можна, якщо перейти за посиланням там межете дізнатися більше про їхні умови. Мені такий підхід сподобався, тепер купувати значно простіше.