Книги... (що ми (Ви) читаємо)
Модератор: Саня
Танцює з Вітром писав: Читала книжечку, не велику досить маленьку, але як на мене дуже толкову… називається “Книга жизни. Вторники с Морри”… Написав Митч Елбом… Скажем так, що нового для себе я нічого не відкрила, але було багато думок, ідей під якими хотілось просто підписатись, коли читала їх думала – блін, це ж те, що мене хвилює….
З того, що читала недавно сподобалось досить “Я – Страд. Мемуари вамрпіра”…. )))
а де це можна дістати? пробувала в неті качнути, ніхт! може, якось поділишся...
Carpe Diem
- суперстраусятко
- Учасник дискусій
А я вчора перечитала книжечку з українськими народними казками, бо зловила себе на думці, що не пам*ятаю повністю жодної, навіть про колобка… Перечитуючи їх зараз, вони сприймаються зовсім по іншому, я дивуюсь як могла їх раніше у глибокому дитинстві читати! Вони травмують дитячу психіку, складається таке враження, що їх писали у стані глибокого алкогольного сп*яніння… А ще знайшла в книжці казку про Леніна, я навіть подумати не могла, що все так запущено!
I tried to be perfect
But nothing was worth it
I don't believe it make me real
I'd thought it be easy
But no one believes me
I meant all the thing that I said ("Pieces" Sum 41)
But nothing was worth it
I'd thought it be easy
But no one believes me
- mix_forever
- Почесний учасник
- Контактна інформація:
keepo писав: Сергей Лукьяненко "Лабиринт отражений" - кіберпанк, але досить непогано читається. Правда характеристики компів і швидкостей смішні, а так куль...
Мені вся трилогія дуже сподобалась... Навіть є в неті сайт Діптауна, там ведуться розробки "Глибини"... Тобто програмери дійсно хочуть створити шось подібне як в Лук"яненка... Кому цікаво то велкам сюди: http://www.deeptown.org/deep/index.fcgi
Я не злий - я програміст
Створюйте легенди про себе - боги починали з цього...
Створюйте легенди про себе - боги починали з цього...
- mix_forever
- Почесний учасник
- Контактна інформація:
keepo писав: Сергей Лукьяненко "Лабиринт отражений" - кіберпанк, але досить непогано читається. Правда характеристики компів і швидкостей смішні, а так куль...
Я просто захворіла свого часу цією трилогією.... Не могла відірватися від читання Ну, ДУЖЕ гарна книжка! Раджу.
Взагалі-то я ангел... але крила в хімчистці, а німб на підзарядці
- Несамовитий
- V.I.P.
- суперстраусятко
- Учасник дискусій
Читаю зараз Патріка Зюскінда “Парфюмер” . Прочитала тільки 15 сторінок, але мені дуже подобається! Думаю книжка має бути класна…
I tried to be perfect
But nothing was worth it
I'd thought it be easy
But no one believes me
But nothing was worth it
I'd thought it be easy
But no one believes me