чесно кажучи я мало розповідав всерйоз своїм знайомим про наші тут розмови і зустрічі.... поки ми не поїхали ганятись. Тема реальна, все спрацювало!!!! День -другий і сам по собі склався непоганий список друзей і знайомих, яким можна звякнути наступного разу, яких це повинно зацікавити.
та шось туговато уявляється цей польовий перехрросточек коли там збереться купенція машин ще ганялка-друга і там буде мрак, прийдеться точно сунуть на взльотку або шукать де можна спокойненько отвіснуть таким казіном
бо чесне слово сусіднє село емігрує нах оттуди а їх участковий руки на себе наложить
to Dimonnn-не тільки ти так робив!я тоже не особо це все висвічував на люди!але тепер........... як говориться"понеслась моча по трубам"!я вже вчора чувака в тренажорном залі подцепив!Nightracer вчора соседа тут наговорив,так він почав на нього наїжати,мол "ти чого мені не сказав-я тоже хочу" він сказав щоб йому казати за 2-3 дні про гоник і він із собою ще 2-3 машини подтяне!кароче-починає проводити актівну агітацію знакомих
ну це ти приклад одного дня однієї людини привів, железно назбирається купа народу,
цікаво ж їдрі його! но я про місце гонок чёт захвилювався, не задумувався?
Dimonnn писав:
ну це ти приклад одного дня однієї людини привів, железно назбирається купа народу,
цікаво ж їдрі його! но я про місце гонок чёт захвилювався, не задумувався?
а чого про місце гонок захвилювався??? а ну викладуй.........
ну я хочу валятись на обочині з термосом чаю, відкрити машину, включити унц-унц, а мій товарищ пивка потягувати. народ може тоже хоче не стрематись по сторонам, а нормательно откіснуть, машини обдивитись, світофори якись там ставити була ідея.
яка може бути раслабуха і світофори якщи ми тусуємся прямо на дорозі
Чуваки!!! Пропоную такий розклад - якщо така погода як сьогодні протримається до вихідних (а вона сьогодні просто АФІГЄННА ) - в неділю збираємось на старому місці подивимось скільки нас приїде, їде ганяємо - якщо місця буде мало - активно шукаємо нове!!! ТЕРМІНОВО
за те щоб зібратись і поганяти у цю неділю-я "за"!треба рішати шось с отмашками(кажуть що я фігово махаю !може й і фігово-зі сторони карще видно!Я НЕ ОБІЖАЮСЬ!)я можу наконецто взяти дружбана з камерой!він класно це все діло заснісме!і зробить на компі!так що давай те вирішувати чи збираємось і ганяєм!бо знайомі просили попередити їх за 2-3 дні до гонок!я дивився погоду-сказали.що середа і четвер дощ а далі +10 і хфайна погодка!я вже свою думку сказав-я "За"
to Dimonnn-на рахунок того що ми тусуємось на дорозі!там поряд дві дороги в некуди йдуть!там пожна ставити машини!просто ми перший раз якось так не подумали!а прямо на дорозі поставли!просто перед виїздом треба всім сказати щоб там ставали!а потім хто виїжає на заїзд -іде бере машину і вперёд!хоча на разунок якось альтернативи всеж треба подумати! ну то як на рахунок цієї неділі?
на рах. неділі думаю ніхто проти не буде бо ще нікому ганятись не надоїло
ставити машини на бокових дорожках - згідний, так і порядок буде, і безпечніше, і тіпа не на дорозі.
отмашкі нормуль, просто трохи повільніше давай щоб прогазуватись, зосередитись