iceman писав:На рахунок "полян" - це точно. Сьогодні прийшов на кафедру отримувати допуск до захисту дипломного проекту, так вони всі приймали держіспит в 4-го курсу, а потім так нализались!!! Він - кандидат сільсько-господарських наук, викладає на кафедрі автоматизації, тобто не за фахом, доказує мені, що в мене неправильний вибір засобів автоматизації, а до захисту 4 дні. Перегар за 3 метра, язик заплітається і всі інші викладачі кафедри в такому ж стані. І так - цілий червень., поки не приймуть всі держіспити і дипломні. Це купа алкоголіків, які люблять брати хабарі. А їм ще національний дали! Для мене диплом - це папірець, мені всеодно чи державний, чи національний, а їм знову ж таки зарплату підвищили, кажуть з наступного року плата за навчання зросте в 2-3 рази і я не уявляю які будуть хабарі, якщо зараз екзамен "коштує" 100-150 грн, залік вдвічі менше. А на кожній сесії - 5 езаменів, до 8 заліків, а ще є курсові ... Це взагалі по двійному тарифу!
попрошу так не гнати

ну хто ж тобі винен, що ти тільки за 4 дня до захисту прийшов на перевірку? а пан С. - досить своєрідний дядько. чого ж іще ти від нього чекав?
я зараз там навчаюсь і можу чесно сказати, що ні за що не платила і не збираюсь. викладачі самі прекрасно розуміють, що нам треба, а що так - ще один рядочок в додатку до диплома. і я не зовсім згідна, що вся програма застаріла. ми йдемо по новій - предмети по спеціалізації мені подобаються, хоча й деякі викладачі не зовсім розуміють, що від них вимагається. диплом писати буду зі Смолянкіним Олегом Олексійовичем і Решетилом Олександром Миколайовичем. Думаю ніхто з тих, хто вчився на цій же кафедрі, не скаже, що вони погані знавці своєї справи. Таких суперових викладачів ще пошукати треба! така собі вийшла маленька рекламка