Вуличний дитячий майданчик з гіркою
Модератор: Саня
Вуличний дитячий майданчик з гіркою
Хто нещодавно купував дитячий майданчик для приватного будинку? Уже кілька вечорів переглядаю різні моделі, але що більше дивлюся, то важче визначитися. Хочеться, щоб конструкція була міцною, безпечною і не втратила вигляд після першої зими. Особливо цікавить, де замовляли в Україні та чи відповідає те, що приїжджає, фотографіям на сайті.
Re: Вуличний дитячий майданчик з гіркою
Мав схожі сумніви. Перед покупкою переглянув багато магазинів і зрозумів, що найбільше значення мають не красиві фото, а опис матеріалів і відгуки людей, які вже користуються майданчиком. Ми спеціально шукали модель із запасом "на виріст", щоб не довелося міняти її через кілька років. Також звертав увагу, чи є нормальна комплектація та наскільки зрозуміла інструкція зі складання.
Дякую, приблизно так і планую робити. Просто трохи насторожує, що в багатьох продавців усі товари виглядають ідеально, а реальних фотографій майже немає. Не хочеться витратити чималу суму, а потім займатися переробками або ремонтом. Якщо вже купувати, то краще один раз і надовго.
У мене після встановлення вже минуло більше року, тому можу поділитися спокійними висновками. Замовлення оформлював через Магазин Непоседа в Києві , коли теж довго порівнював різні варіанти. Сподобалося, що всі елементи були добре запаковані, деревина якісно оброблена, а кріплення підійшли без жодних доробок. За цей час діти використовували майданчик дуже активно, після дощу й зими конструкція залишилася такою ж стійкою. Для мене це стало головним показником, що вибір був правильним.