Де і як проходить обідня перерва?
Модератор: Саня
Да... Березовий сік... Коли я його останній раз пила... Напевно 10 років назад. Читаю і завідую, також хотіла б десь зайти поїсти, а то кожний день готувати не завжди хочеться. Турецька кухня нам не смакує, хіба що інколи в Макдоналду або в піцерії. А так хочеться нашої докторської. Або рибкі. Свинини також тут нема.
РУДЕНЬКА, я як справжня українка і сала з собою привезла, на зажарочку, на варенички, тут це як делікатес, сусіди збігаються як готую. І борщик, і голубці, все як в людей. Тільки тут тільки говядина, баранина (яку мій чоловік терпіти не може), а ще кури і індюки, але як був пташиний грип то і того не було. А так виглядати може і хотіла б , а то після двох дітей....