Куплю відерце вазеліну.
Модератор: Саня
-
- Модератор
- Стать: чоловіча
Я не так давно закінчив, але якщо порівняти навчання 7 років назад і зараз, то зміни на гірше відчутні. Розвиток і доступність Інтернету відучують вчитися, щось робити. Навіщо писати якийсь там реферат, курсову розраховувати, якщо можна скачати готове? Вже студенти не думають «Як то це можна зробити?» чи принаймні «Де списати?», бо це також потребує певні затрати власної праці. Питання ставиться «Де скачати українською?». В трошки гіршому випадку качають російською, перекладають і друкують навіть не читаючи. В найгіршому – доводиться сканувати, розпізнавати ну а вже далі перекладати та друкувати.
Розлінилися ми страшно.
Розлінилися ми страшно.
Я не так давно закінчив, але якщо порівняти навчання 7 років назад і зараз, то зміни на гірше відчутні. Розвиток і доступність Інтернету відучують вчитися, щось робити. Навіщо писати якийсь там реферат, курсову розраховувати, якщо можна скачати готове? Вже студенти не думають «Як то це можна зробити?» чи принаймні «Де списати?», бо це також потребує певні затрати власної праці. Питання ставиться «Де скачати українською?». В трошки гіршому випадку качають російською, перекладають і друкують навіть не читаючи. В найгіршому – доводиться сканувати, розпізнавати ну а вже далі перекладати та друкувати.
Розлінилися ми страшно.
Bingo!
Курсак не здав бо не написав. Зараз пишу. Найшов українською... книжку - сижу розпізнаю скани =) Завтра екз. з моделювання. Сцуконах сирі юнихові сокети простіші за це погане моделювання.
Музика дня: Неба Жители - Крылья
Фрази дня:
короче я знаю одно.. как кто-нибудь сдаст или Лёха или ты.. тада и я сдам за компанию с вами))
Feel the Music Of Rivers And Rains
http://cc2.ru/ are well comes you
- keepo
- Модератор
- Контактна інформація:
Ви зрозумійте, що ніхто вчитись не заставить... Хочете - вчіться, навіть наші ЛДТУ чи ВДУ дають змогу вчитись, аби було бажання. А кричати, що в неті все є... ну не все але багато... і ІМХО краще хай скачають той реферат, аби розбирались в ньому і не тратили час, який звільнився тільки на кваку.
А з іншого боку рівня трохи вище середнього вистачає для тго, щоб в наших вузах бути відмінником. Вмене в саммого в заліковці всі 5, інших оцінок немає, аж здавати шкода
. І це притому, що з другого курсу я вже працював, а з четвертого на повний робочий день (платив тільки за те, що неможна здати головою: ф-ра ітд ітп). А мій однокласник, який вчиться в києві неміг на нормальну роботу до 5-го курсу встроїтись - часу не вистачало, весь на навчання йшов. це притому, що він далеко не дурний, йде в аспірантуру, а статті вже їздить писати закордон...
Так що як каже пісня: думайте сами, решайте сами - кожному своє...
А з іншого боку рівня трохи вище середнього вистачає для тго, щоб в наших вузах бути відмінником. Вмене в саммого в заліковці всі 5, інших оцінок немає, аж здавати шкода
Так що як каже пісня: думайте сами, решайте сами - кожному своє...
Счастье есть лишь мечта, а горе реально. /Вольтер/
-
- Модератор
vxk7m, де навчаєшся? Щось предмети знайомі
100% згідний. І про рівень трішки вище середнього також. Хоч і жалію про таке навчання, про такі низькі вимоги. Більше б вимагали - в результаті рівень знань був би вищий. Але тут й інша сторона є. В нас в Луцьку нема де їх застосовувати. Отого середнього рівня вистачає чуть не з головою.

Ви зрозумійте, що ніхто вчитись не заставить... Хочете - вчіться, навіть наші ЛДТУ чи ВДУ дають змогу вчитись, аби було бажання.
100% згідний. І про рівень трішки вище середнього також. Хоч і жалію про таке навчання, про такі низькі вимоги. Більше б вимагали - в результаті рівень знань був би вищий. Але тут й інша сторона є. В нас в Луцьку нема де їх застосовувати. Отого середнього рівня вистачає чуть не з головою.
- Yurez
- Активний учасник
Колись теж хотів вчитися по крутим вузам, лише на 5-ки, але, блін, останнім часом пішла така тенденція: лектор зачитав основні тези та теми - і все, далі бібліотека до ваших послуг, вчіться самі. Постирчав по бібліотекам, і задрало мене, навіщо мені сидіти на парах півдня, де мені вправляє мізки якійсь заікуватий хрєн, а потім ще до вечора вичитувати те що мені потрібно із книжок?! Краще вчитися заочно, причому на платному - так тебе хоч трохи за людину мають. А знання можна і самому здобути, якщо є бажання, а якщо немає -то ніякий стаціонар та добрі лектори не допоможуть.
Про інет - це просто клад, для того хто вміє шукати. Хоч - реферат, хочешь -підручник, а хочешь- запитайся на спеціальному форумі про свою проблему (напр: синхрофазотрон своїми руками:) ). Коротше кажучи, просто потужний інструмент. А вже як хто ним користується...
Про знання - Саня, не всім поталанило, як тобі - розказую про випадок із свого життя:
у школі займався фізикою, ходив на лімпіяди і т.д., але вже десь за півроку все забув. Причому не здогадувався про це, поки не викликали до дошки :0. Уявіть жах, коли я зрозумів, що геть НІЧОГО АБСОЛЮТНО не пам'ятаю по формулам. Довелося потім вчити все майже з нуля, як простим смертним
і доводити всім, що я не верблюд.
З курсаками окрема тема:
Через декілька днів мені здавати диплом бакалаврський, а вмене там і коти не валялись. Знаю, що зможу, але теми нема цікавої - і все, робити не хочу аж нудить. Замість того тут на форумі брєд розвожу.
Про інет - це просто клад, для того хто вміє шукати. Хоч - реферат, хочешь -підручник, а хочешь- запитайся на спеціальному форумі про свою проблему (напр: синхрофазотрон своїми руками:) ). Коротше кажучи, просто потужний інструмент. А вже як хто ним користується...
Про знання - Саня, не всім поталанило, як тобі - розказую про випадок із свого життя:
у школі займався фізикою, ходив на лімпіяди і т.д., але вже десь за півроку все забув. Причому не здогадувався про це, поки не викликали до дошки :0. Уявіть жах, коли я зрозумів, що геть НІЧОГО АБСОЛЮТНО не пам'ятаю по формулам. Довелося потім вчити все майже з нуля, як простим смертним

З курсаками окрема тема:
Через декілька днів мені здавати диплом бакалаврський, а вмене там і коти не валялись. Знаю, що зможу, але теми нема цікавої - і все, робити не хочу аж нудить. Замість того тут на форумі брєд розвожу.

Тести з системного аналізу. Тиц.
Музика дня: Paul B - Nuborn Mixes - Mix 14 [44:58]
Фраза дня: "в) Розділ науки, що вивчає наочні аспекти системних процесів і системні аспекти наочних процесів і явищ." Я плакалЪ.
Україна.
ЗІ Ніколи відмінником не був і навіть не старався бути, бо я пізнав істину. А істина в тому, що вже намагався на роботу влаштуватись у 4 організації - за оцінки не в одній не спитали. Спитали тільки резюме, а як чули, що студен, то зразу відмахувались руками і ногами. До того ж вимагають стаж роботи... де млять його взяти того стажу?
ЗЗІ мав я таку науку...
ЗЗЗІ Вав, у мене над авою червона звізда появилась =) =) =)
Музика дня: Paul B - Nuborn Mixes - Mix 14 [44:58]
Фраза дня: "в) Розділ науки, що вивчає наочні аспекти системних процесів і системні аспекти наочних процесів і явищ." Я плакалЪ.
де навчаєшся? Щось предмети знайомі
Україна.
ЗІ Ніколи відмінником не був і навіть не старався бути, бо я пізнав істину. А істина в тому, що вже намагався на роботу влаштуватись у 4 організації - за оцінки не в одній не спитали. Спитали тільки резюме, а як чули, що студен, то зразу відмахувались руками і ногами. До того ж вимагають стаж роботи... де млять його взяти того стажу?
ЗЗІ мав я таку науку...
ЗЗЗІ Вав, у мене над авою червона звізда появилась =) =) =)
Feel the Music Of Rivers And Rains
- Yurez
- Активний учасник
Та ні, все правда, забув майже все, залишилось тільки "автоматичне" - задачі розв'язую, не задумуючись над змістом
. Мені теж ніхто не вірить: "Yurez, ти, та забув фізику? Ха-ха". Тим не менше. Взагалі мало що пам'ятаю зі школи. Але забив на то всьо - перепрофілювався на програмування
. До інститута знав лише Бейсік
Але як показали Паскаль - сів і почав строчити. Головаті люди не пропадуть. 
Зі: щось сьогодні мене понесло, лана, піду далі діпломнік мучати.

Зі: щось сьогодні мене понесло, лана, піду далі діпломнік мучати.
Yurez, ты прав на 2000% со мной таже история и бакалаврская в среду .. и гос по фмзике (хотя учусь на компутерщика) однако на платном я бы не сказал что уважения больше... смотря где и к кому и от кого
Благодаря деятельности Удаффа неграмотных и ограниченных детей теперь называют не дебилами, а контркультурными писателями.