Інтимні зачіски
Модератор: Саня
Інтимні зачіски
Жінки (більшість) роблять це...а цікаво чоловіки пробували зробити "там" тагого собі кумедного слоника 

- mix_forever
- Почесний учасник 
- Контактна інформація:
- 
				Alexandoros
- Спамер 
РУДЕНЬКА писав: Lc, Я думаю не варто налисо..., треба щоб більш щось до природнього було схоже, але одночасно і прикольно. Та одним словом просто акуратно.
Вобщем з практичної сторони діла, коли ти вже не зможеш розглядати тонкощі зачіски, не боячись заробити косоокість, причва а-ля - гопнік рулить. Хоч не прийдеться потім випльовувати нічого.

- 
				Alexandoros
- Спамер 
- xXx
- Активний учасник 
Уявіт які булиб зачиски коли волосся булоб не кучеряве а пряме  

Булиб всі їжачки обо лисі мабуть. А відчуття якіб були . Мабуть поколувалоб не подитячому та крізь одежу пролазилоб
 . Мабуть поколувалоб не подитячому та крізь одежу пролазилоб  

Була в мому житті добровільно-примусусова практика облисіння (думаю здогадались де ). От кололо коли відростало, зі сторони мабуть було враження що мандавошки завелись
 ). От кололо коли відростало, зі сторони мабуть було враження що мандавошки завелись  так чюхав що капець
 так чюхав що капець 

Булиб всі їжачки обо лисі мабуть. А відчуття якіб були
 Була в мому житті добровільно-примусусова практика облисіння (думаю здогадались де
 ). От кололо коли відростало, зі сторони мабуть було враження що мандавошки завелись
 ). От кололо коли відростало, зі сторони мабуть було враження що мандавошки завелись  так чюхав що капець
 так чюхав що капець 
[quote="xXx"]Уявіт які булиб зачиски коли волосся булоб не кучеряве а пряме  

А чому уявіть? Це зовсім навіть реально, сама бачила (правда давно це було...), просто відпочивали в санаторії і мились у душі (там декілька кабінок було). Тьоті всякі там були, в тому числі і з такими зачісками, про які ти говориш От така історія.....
 От така історія.....

А чому уявіть? Це зовсім навіть реально, сама бачила (правда давно це було...), просто відпочивали в санаторії і мились у душі (там декілька кабінок було). Тьоті всякі там були, в тому числі і з такими зачісками, про які ти говориш
 От така історія.....
 От така історія.....- xXx
- Активний учасник 
Ото приколРУДЕНЬКА писав:xXx писав:Уявіт які булиб зачиски коли волосся булоб не кучеряве а пряме
А чому уявіть? Це зовсім навіть реально, сама бачила (правда давно це було...), просто відпочивали в санаторії і мились у душі (там декілька кабінок було). Тьоті всякі там були, в тому числі і з такими зачісками, про які ти говоришОт така історія.....
 Я й недумав.
 Я й недумав.Мабуть їм не прикольно весь чяс стригти чи брити. Ото мороку мають люди з таким волоссям на лобку.
- Несамовитий
- V.I.P. 

А как думаю наши форумчанки? Или Вы проголосуете за грузинского слоника..гы..
 А как думаю наши форумчанки? Или Вы проголосуете за грузинского слоника..гы..   иль просто слоника.....с щетиной гы
  иль просто слоника.....с щетиной гы