Ватсон, что ето было? Де ділася ICQ?

Мережа інтернет, мобільний інтернет, інтернет-магазини, реклама сайтів і таке інше...

Модератор: Саня

Аватар користувача
Belamor
Модератор
Модератор
Повідомлень: 1939
З нами з: П'ят 01 липня 2005 р. 14:20
Звідки: м.Луцьк

Ватсон, что ето было? Де ділася ICQ?

Повідомлення Belamor » Чет 18 серпня 2005 р. 11:32

Сьогодні 18 серпня 2005 року нає ... крилися сервери, що обслуговуюють ICQ. 12:30 ще дохлі. Хто шо про то знає?

Аватар користувача
Black
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 5309
З нами з: Чет 27 січня 2005 р. 10:39
Стать: чоловіча
Звідки: 127.0.0.1
Контактна інформація:

Повідомлення Black » Чет 18 серпня 2005 р. 11:44

Не знаю. Аська відрубилась десь приблизно в цей час, що написав Беламор. Перший раз за той час, який користуюсь.

ping login.icq.com

Обмен пакетами с login.icq.com [64.12.200.89] по 32 байт:

Ответ от 64.12.200.89: число байт=32 время=208мс TTL=47
Ответ от 64.12.200.89: число байт=32 время=159мс TTL=47
Ответ от 64.12.200.89: число байт=32 время=554мс TTL=47
Ответ от 64.12.200.89: число байт=32 время=559мс TTL=47

Статистика Ping для 64.12.200.89:
Пакетов: отправлено = 4, получено = 4, потеряно = 0 (0% потерь),
Приблизительное время передачи и приема:
наименьшее = 159мс, наибольшее = 559мс, среднее = 370мс

айпішнік пінгується нормально.

Аватар користувача
Belamor
Модератор
Модератор
Повідомлень: 1939
З нами з: П'ят 01 липня 2005 р. 14:20
Звідки: м.Луцьк

Повідомлення Belamor » Чет 18 серпня 2005 р. 11:46

Схоже накрилася їхня база даних. Всі мої друзяки жаліються на асю. Щось в них конкретно сталося.

Аватар користувача
Belamor
Модератор
Модератор
Повідомлень: 1939
З нами з: П'ят 01 липня 2005 р. 14:20
Звідки: м.Луцьк

Повідомлення Belamor » Чет 18 серпня 2005 р. 11:51

В мене лишилися тільки ті, хто користується Мірандою. Всі хто юзали нові асі повилітали. Може це якось повязано? якшо з міранди відправити месадж на 5 асю -- ульот на обох сторонах. Блек це ж я тебе вибив з асі своїм месаджом і сам вилетів. Між мірандами все добре вроді.

Аватар користувача
Black
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 5309
З нами з: Чет 27 січня 2005 р. 10:39
Стать: чоловіча
Звідки: 127.0.0.1
Контактна інформація:

Повідомлення Black » Чет 18 серпня 2005 р. 11:54

Доречі пробував логінитись через веб-інтерфейс (ICQ2GO). Нічого не виходить. На сайті ICQ немає жодної інфи про це. Лише дивний напис під меню справа - Network Status: No network problems.

Аватар користувача
Black
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 5309
З нами з: Чет 27 січня 2005 р. 10:39
Стать: чоловіча
Звідки: 127.0.0.1
Контактна інформація:

Повідомлення Black » Чет 18 серпня 2005 р. 11:58

Поставив Міранду - законектилась відразу. ICQ5, qip2005a i ICQ2Go в мене не конектяться :(

Аватар користувача
Belamor
Модератор
Модератор
Повідомлень: 1939
З нами з: П'ят 01 липня 2005 р. 14:20
Звідки: м.Луцьк

Повідомлення Belamor » Чет 18 серпня 2005 р. 12:04

Зараз вроді віджили всі. 5 ася теж законектилася. Нда ... Хтось опрокинул базу ...

Аватар користувача
Black
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 5309
З нами з: Чет 27 січня 2005 р. 10:39
Стать: чоловіча
Звідки: 127.0.0.1
Контактна інформація:

Повідомлення Black » Чет 18 серпня 2005 р. 12:04

Десь в 13:00 законектилась 5-та. Політ нормальний. :D

Аватар користувача
Belamor
Модератор
Модератор
Повідомлень: 1939
З нами з: П'ят 01 липня 2005 р. 14:20
Звідки: м.Луцьк

Повідомлення Belamor » Чет 18 серпня 2005 р. 12:11

Хоча це від версії клієнта не залежить. Сервер аські загружаний був просто. Я так думаю що в міранди таймаут реконекту просто інший ніж в icq2005. от вона і конектилася з перебоями.

Аватар користувача
Black
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 5309
З нами з: Чет 27 січня 2005 р. 10:39
Стать: чоловіча
Звідки: 127.0.0.1
Контактна інформація:

Повідомлення Black » Чет 18 серпня 2005 р. 12:16

Будем чекати інформацію в новинах (якщо такі будуть).

Matviyuk
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Повідомлень: 175
З нами з: Вів 01 лютого 2005 р. 15:43
Контактна інформація:

Повідомлення Matviyuk » Чет 18 серпня 2005 р. 13:09

Я южу міру і мене порвало як і всіх. В контактлісті з юзерів в онлайні, що працюють з ІСКю5 був тільки Бласк. а потім нифіга Міра не конектилась. Через жабер (jubber.ru) всі айсікюшні юзери були в офлайні.

Аватар користувача
Belamor
Модератор
Модератор
Повідомлень: 1939
З нами з: П'ят 01 липня 2005 р. 14:20
Звідки: м.Луцьк

Повідомлення Belamor » Чет 18 серпня 2005 р. 13:20

Та порвало всіх. Просто з міранди пізніше можна було законектитися на відміну асі5.

Matviyuk
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Повідомлень: 175
З нами з: Вів 01 лютого 2005 р. 15:43
Контактна інформація:

Повідомлення Matviyuk » Чет 18 серпня 2005 р. 13:28

Та порвало всіх. Просто з міранди пізніше можна було законектитися на відміну асі5.


НЕ МОЖНА. В мене міра не конектилась (0.4 альфа), в мого колеги, в мого дружбана на базарі, ще в одного штемпа. Можна було законектитись тільки коли сервер встав. взагалі не розумію при чому тут ПО, якшо сервер лежить то його і голою бабою не піднімеш.

Аватар користувача
Black
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 5309
З нами з: Чет 27 січня 2005 р. 10:39
Стать: чоловіча
Звідки: 127.0.0.1
Контактна інформація:

Повідомлення Black » Чет 18 серпня 2005 р. 13:50

взагалі не розумію при чому тут ПО, якшо сервер лежить то його і голою бабою не піднімеш.


Беламор писав про таймаут конекта ж як версію:
Я так думаю що в міранди таймаут реконекту просто інший ніж в icq2005. от вона і конектилася з перебоями.


Явно не один сервак обслуговує аську і бази даних дублюються на серверах. Бо коли оновлюєш інфу, вона не відразу оновлюється і деколи пише database error, коли намагаєшся подивитись інфу щойно зареєстрованої аськи.

Аватар користувача
Belamor
Модератор
Модератор
Повідомлень: 1939
З нами з: П'ят 01 липня 2005 р. 14:20
Звідки: м.Луцьк

Повідомлення Belamor » Чет 18 серпня 2005 р. 13:56

Та порвало всіх. Просто з міранди пізніше можна було законектитися на відміну асі5.


НЕ МОЖНА. В мене міра не конектилась (0.4 альфа), в мого колеги, в мого дружбана на базарі, ще в одного штемпа. Можна було законектитись тільки коли сервер встав. взагалі не розумію при чому тут ПО, якшо сервер лежить то його і голою бабою не піднімеш.


Пости читай уважніше. Ясно шо ПО тут не причому. Один і другий конектиться до сервера і до певного порту абсолютно однаково. Просто Міранда і АСЯ по різному обробляють таймаут. В міранди він довший. Сервер не лежав. Пінгувався нормально. Просто був загружений. А міра не конектилася десь до 12 30. Після 12 30 я законектився. Але в списку лишилися лише ті хто мав міру. Я не кажу категорично що лише міранда могла законектитися. Всі мої хто поставили близько 12 40 міранду всі підконнектилися без проблем.

Не знаю чого ти не міг з Міранди законектитися.


Повернутись до “Інтернет”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість