Dual sim adapter

Обговорюємо мобільні телефони, новинки, ціни, виробників, аксесуари...

Модератор: Саня

Аватар користувача
Black
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 5311
З нами з: Чет 27 січня 2005 р. 10:39
Стать: чоловіча
Звідки: 127.0.0.1
Контактна інформація:

Повідомлення Black »

В 3-ох знайомих такі були, що вирізати. Матюкались дуже сильно. Тепер чіпи від карточок по вклювали в пластік, а ці дуал-сім повикидали... Глючило сильно.

Аватар користувача
RayeN
Учасник форуму
Учасник форуму
Повідомлень: 84
З нами з: Сер 28 грудня 2005 р. 15:22
Звідки: Від мами з татом
Контактна інформація:

Повідомлення RayeN »

А в цих адаптерах в любому випадку потрібно буде різати сімки... Як же ж їх по іншому в один слот впхати... Якись китайський виробник попався, вставлена в х100 поки серйозних нарікань не було... Чи може мені просто не признаються...
In the meadow of sinful thoughts
Every flower`s perfect

Аватар користувача
Black
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 5311
З нами з: Чет 27 січня 2005 р. 10:39
Стать: чоловіча
Звідки: 127.0.0.1
Контактна інформація:

Повідомлення Black »

Для нокії 3210 колись були без вирізання...

Аватар користувача
butmax
V.I.P.
V.I.P.
Повідомлень: 115
З нами з: Пон 28 лютого 2005 р. 15:20
Стать: чоловіча
Звідки: Луцк

Повідомлення butmax »

Я слышал пашут на Нокия 6200
Мафию нельзя победить, её можно только возглавить

Аватар користувача
hamon
Новачок
Новачок
Повідомлень: 9
З нами з: Нед 28 травня 2006 р. 22:39
Звідки: г. Луцк

Повідомлення hamon »

у меня все есть  :evil:   жду предложений
hamon

Аватар користувача
hamon
Новачок
Новачок
Повідомлень: 9
З нами з: Нед 28 травня 2006 р. 22:39
Звідки: г. Луцк

Повідомлення hamon »

на nokia 6021 не работают  дуал-сим лично проверил  :D  теперь сим в пластике  :D
делайте выводы
hamon

Саня
Модератор
Модератор
Повідомлень: 2152
З нами з: Сер 16 лютого 2005 р. 12:18
Стать: чоловіча
Звідки: Луцьк
Контактна інформація:

Повідомлення Саня »

Для Siemens існують патчі мультисім. В пам'яті телефона може зберігатися до 10 віртуальних сімок. Треба лише ті коди позчитувати й порозраховувати. Непогано було б собі зробити. Треба обдумати варіант.

Аватар користувача
hamon
Новачок
Новачок
Повідомлень: 9
З нами з: Нед 28 травня 2006 р. 22:39
Звідки: г. Луцк

Повідомлення hamon »

коды считываются только с таких карточек www.infoua.privat-online.net :evil:
hamon

Аватар користувача
Спайдер
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Повідомлень: 110
З нами з: П'ят 27 квітня 2007 р. 16:33
Звідки: Луцьк
Контактна інформація:

Re: Dual sim adapter

Повідомлення Спайдер »

black писав:Матюкались дуже сильно. Тепер чіпи від карточок по вклювали в пластік, а ці дуал-сім повикидали... Глючило сильно.
:D
Непощастило! Може адаптери погані, може телефони їх несильно "хавають".
В мене два телефони (SErik K700i, Nokia 3310) на яких стоїть по адаптеру - сім Джуса+Білайн та КС+Лайф.
Вже три місяця працюють безвідмовно і добросовісно. Просто з ними акуратно потрібно - нелюблять, щоб їх постійно виймали та переставляли (все-таки китайське є китайське).
І перший раз сім-карти різати страшно. ;)
А в загальному, користуватись можна, не жаліюсь. Виходить все-таки швидше, ніж просто виймати батарею, сім-карту, вставляти сімкарту, батарею. включати телефон... - все переключається за допомогою менюшки

Саня
Модератор
Модератор
Повідомлень: 2152
З нами з: Сер 16 лютого 2005 р. 12:18
Стать: чоловіча
Звідки: Луцьк
Контактна інформація:

Re: Dual sim adapter

Повідомлення Саня »

Всетаки без адаптера воно надійніше. В мене зараз постійно Beeline (фізичена SIM'ка) + Djuice (віртуальна). Перемикаюся спокійненько через менюшку.
Жаль, що інші карточки не скануються :-(

Аватар користувача
Спайдер
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Повідомлень: 110
З нами з: П'ят 27 квітня 2007 р. 16:33
Звідки: Луцьк
Контактна інформація:

Re: Dual sim adapter

Повідомлення Спайдер »

Саня писав:Для Siemens існують патчі мультисім.
Для Нокій чи Еріків таких патчів не зустрічав?
В мене є клонований Джинс з кодами, щось би вийшло...
Телефон міняти не сильно хочу. Проте... Яка модель Сіменса?
Не был, не состоял, не привлекался, не жалею, не зову, не плачу

Саня
Модератор
Модератор
Повідомлень: 2152
З нами з: Сер 16 лютого 2005 р. 12:18
Стать: чоловіча
Звідки: Луцьк
Контактна інформація:

Re: Dual sim adapter

Повідомлення Саня »

Не думаю, що ти захочеш переходити на Siemens S55 :-)
Патчі є на новіші сіменси, а от на інші телефони не зустрічав. Може лише через те, що просто не шукав.

Аватар користувача
Спайдер
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Повідомлень: 110
З нами з: П'ят 27 квітня 2007 р. 16:33
Звідки: Луцьк
Контактна інформація:

Re: Dual sim adapter

Повідомлення Спайдер »

Забув уточнити. На одному з адаптерів меню керування навіть російською мовою. Особливого комфорту це не додає і виглядає скромненько, але все-таки трошки приємно...
;-)
Саня писав:Не думаю, що ти захочеш переходити на Siemens S55 :-)
з старенької синенької лопатки (Nok3310) перейти на трошки менший простенький сіменс зовсім неважко.
А EricK700i я змінив би тільки на К790і.

Саня
Модератор
Модератор
Повідомлень: 2152
З нами з: Сер 16 лютого 2005 р. 12:18
Стать: чоловіча
Звідки: Луцьк
Контактна інформація:

Re: Dual sim adapter

Повідомлення Саня »

І в мене менюшка російська. При великому бажанні можна зробити українську. Треба патч трохи поправити.
Зато з прошивкою спосіб більш універсальний. Можна хоч 10 карточок загнати.

Аватар користувача
Спайдер
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Повідомлень: 110
З нами з: П'ят 27 квітня 2007 р. 16:33
Звідки: Луцьк
Контактна інформація:

Dual sim adapter

Повідомлення Спайдер »

звичайно можна. тільки на території України це трошки проблематично - користі ніякої від зашитих чеських номерів, чи сім-карт російських операторів. А свої рідні клонуються погано... Тому й виходить що простіше взяти ножниці і ... загнати карточки в адаптер.
Хоча... не знаєш, кажуть деякі нові КС читаються?
Саня писав:І в мене менюшка російська. При великому бажанні можна зробити українську. Треба патч трохи поправити.
хороший метод. тільки не для бухгалтера зі знанням 1С
:D

Відповісти