lifebox і Siemens

Обговорюємо мобільні телефони, новинки, ціни, виробників, аксесуари...

Модератор: Саня

Відповісти
Аватар користувача
Black
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 5311
З нами з: Чет 27 січня 2005 р. 10:39
Стать: чоловіча
Звідки: 127.0.0.1
Контактна інформація:

lifebox і Siemens

Повідомлення Black »

Для того щоб користуватися lifebox на телефонах Siemens, треба набрати *123#, при появі бігучої стрічки, натискаєм #, праву софтову кнопку ("Переглянути"), пысля цього зявиться меню Лайфбокс на весь екран і з кнопочкою "Відповісти", де можна відіслати запит. Користуйтесь :)

Саня
Модератор
Модератор
Повідомлень: 2152
З нами з: Сер 16 лютого 2005 р. 12:18
Стать: чоловіча
Звідки: Луцьк
Контактна інформація:

Повідомлення Саня »

Спасибі за інформацію. Life:) не користуюся, але стикася з проблемою доводилося. Знатиму що робити.

Fantomas
Новачок
Новачок
Повідомлень: 5
З нами з: П'ят 26 травня 2006 р. 14:06

Повідомлення Fantomas »

А на Samsung що нажимати?

Аватар користувача
Black
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 5311
З нами з: Чет 27 січня 2005 р. 10:39
Стать: чоловіча
Звідки: 127.0.0.1
Контактна інформація:

Повідомлення Black »

А на Самсунг тож така проблема???

Саня
Модератор
Модератор
Повідомлень: 2152
З нами з: Сер 16 лютого 2005 р. 12:18
Стать: чоловіча
Звідки: Луцьк
Контактна інформація:

Повідомлення Саня »

На новіших Siemens це вже не є проблемою. Труднощі виникають лише з телефонами на платформі EGOLD.
Пробував на C72 (SGOLD) - все працює без зауважень і витрибеньок.

Відповісти