Варіанти швидкого перекусу
Модератор: Саня
Варіанти швидкого перекусу
Часто стикаюся з тим, що в дорозі або під час роботи доводиться шукати варіанти перекусу. Не завжди є можливість повноцінно сісти в кафе чи взяти щось у їдальні. Хочеться мати під рукою їжу, яку можна швидко з’їсти, і при цьому вона б давала відчуття ситості хоча б на кілька годин. Цікавить, що ви зазвичай берете із собою, щоб не залежати від магазинів і швидкого харчування?
Re: Варіанти швидкого перекусу
Ооо, це реально вічна проблема! Я коли постійно на колесах, рятуюся всім підряд. Беру фрукти, батончики з горіхами, іноді якісь булочки чи круасани. Але скажу чесно – довго на такому не протягнеш, бо голод повертається швидко. Тому іноді виручає щось більш серйозне й гаряче, аби відчуття було ніби ти поїв нормально. От без цього реально важко витримати день, особливо коли зустрічі одна за одною.
Дякую за відповідь. Справді, солодощі й фрукти – це більше як підкріпитися на годинку, а хотілося б щось більш серйозне, щоб було відчуття саме їжі, а не перекусу. Цікаво, а що з гарячих швидких варіантів ти зазвичай береш? Бо я думала про щось таке, що можна приготувати буквально за кілька хвилин.
О, тоді точно варто спробувати їжу швидкого приготування Мівіна https://maudau.com.ua/category/yizha-sh ... and=mivina Це реально палочка-виручалочка, особливо коли часу обмаль. Сидиш десь у офісі чи навіть у дорозі з термосом – закинув локшину, залив кип’ятком, і за кілька хвилин маєш гарячу й смачну страву. Асортимент там крутий: є з куркою, грибами, яловичиною, овочами – можна комбінувати й не приїдається. Ціна теж приємна, береш одразу кілька пачок і завжди маєш під рукою запас. Я іноді додаю шматочок ковбаски чи зелень – і виходить взагалі бомбезно, майже як домашня вечеря. Для швидкого перекусу після роботи чи на навчанні – варіант просто ідеальний!