Хто має досвід заміни гідравлічних фільтрів на виробничому обладнанні?

Стомились від технічних розділів? Зайдіть сюди і розважтесь!
Форум не модерується!

Модератор: Саня

Відповісти
Мила
Учасник форуму
Учасник форуму
Стать: жіноча

Хто має досвід заміни гідравлічних фільтрів на виробничому обладнанні?

Повідомлення Мила »

Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, хто має досвід заміни гідравлічних фільтрів на виробничому обладнанні? У нас на підприємстві стоять фільтри Hydac, і зараз постало питання їх заміни. Оригінальні досить дорогі, тому цікавить, чи можна ставити аналоги без ризику для роботи системи. Можливо, є перевірені виробники або постачальники, з якими працювали особисто? Також важливо, щоб якість фільтрації не постраждала, бо обладнання працює в інтенсивному режимі.
Август
Учасник форуму
Учасник форуму
Стать: чоловіча

Re: Хто має досвід заміни гідравлічних фільтрів на виробничому обладнанні?

Повідомлення Август »

Привіт. Мав подібну ситуацію минулого року. Наш гідравлічний прес працює майже без зупинки, і коли настав час міняти фільтри Hydac, я теж спершу шукав оригінал. Але ціна виявилася зовсім неадекватною. Знайшов аналоги від Filtrec — і можу сказати, що якість не гірша. Працюють уже більше року без жодних проблем. Головне — брати у перевірених постачальників, щоб не нарватися на підробку. І ще раджу дивитися на технічні характеристики, щоб збігалися з оригіналом.
Мила
Учасник форуму
Учасник форуму
Стать: жіноча

Повідомлення Мила »

Дякую за відгук. Цікаво, а ви підбирали фільтри самі чи хтось допомагав із сумісністю? Бо в нас є побоювання, що неправильний підбір може зменшити ефективність фільтрації. І ще — чи були якісь особливі умови при встановленні, чи все підійшло без змін?
Август
Учасник форуму
Учасник форуму
Стать: чоловіча

Повідомлення Август »

Я підбирав разом із постачальником. Надсилав їм маркування з нашого старого Hydac, і вони одразу підібрали замінник по доступній ціні до фільтрів Hydac https://ultrafilter.com.ua/catalog/filt ... licheskiy/ Він повністю підійшов без будь-яких доопрацювань — розміри, різьба, пропускна здатність, все як треба. Встановлення пройшло швидко, просто зняли старий і поставили новий. За рік роботи жодних падінь тиску чи проблем із чистотою масла не було. До речі, фільтри йдуть у герметичній упаковці, з паспортом і сертифікатом, тож сумнівів у якості не виникало. Думаю, якщо брати у перевірених, то ризик мінімальний, а економія суттєва — ми тоді зекономили майже половину від вартості оригіналу.

Зображення
Відповісти