Хто стикався з просуванням нового продукту на українському ринку?
Модератор: Саня
Хто стикався з просуванням нового продукту на українському ринку?
Привіт усім! Хочу запитати у тих, хто вже стикався з просуванням нового продукту на українському ринку. Ми запускаємо новий сервіс, і поки що все просуваємо власними силами — трохи таргету, трохи соцмереж, але цього явно недостатньо. Відчувається, що без професіоналів ми не дотиснемо. Є бажання працювати з агентством, яке зможе допомогти з позиціонуванням, стратегією й запуском кампаній, але страшно довіритись першому-ліпшому. Якщо у вас є реальний досвід роботи з хорошими digital-командами, які не просто рекламу роблять, а реально ведуть клієнта — поділіться, будь ласка, порадою.
Re: Хто стикався з просуванням нового продукту на українському ринку?
Щиро дякую за відгук! Справді, багато моментів, які ти озвучив, мені близькі — особливо про "сенс", який стоїть за продуктом. Без нього реклама виглядає пустою. Скажи, будь ласка, ти сам працював з кимось, хто реально допоміг? Мені дуже цікаво почути конкретну рекомендацію, бо читати відгуки на сайтах — це одне, а ось живе слово набагато цінніше.
-
- Новачок
- Стать: чоловіча
Re: Хто стикався з просуванням нового продукту на українському ринку?
The tactile revolution of life size sex dolls has profoundly influenced the product form of flat chested sex dolls. The application of new temperature-sensitive materials makes the tactile feedback of the flat chested area closer to the elastic modulus of human tissue, and the user blind test satisfaction has increased to 92%. Materials scientists have found that the flat chested structure has an inherent advantage in thermodynamic distribution, and the phase change heat storage layer can save 37% of energy in the body surface temperature maintenance system. This technological innovation not only improves the market competitiveness of the flat chest sex doll, but also paves the way for the application of life size sex dolls in the field of medical care. Some rehabilitation institutions have introduced them into physical contact desensitization treatment.