Минулого року, коли я розпочав будівництво дачного будинку, думав, що прорахував усе до дрібниць. Мені 62 роки, досвіду в організації будівництва не бракує, але я зовсім забув про найважливіше — санітарні умови для робітників. Спершу здавалося, що це можна вирішити на місці, але коли до нас приїхала бригада з кількома людьми, стало очевидно, що терміново потрібен біотуалет.
Сусід порадив звернутися до компанії "Каліпсо", яка займається орендою біотуалетів. Я не вагався, одразу зателефонував, і вже через кілька хвилин отримав пропозицію, що повністю мене влаштувала. Вартість оренди на один день становила 800 грн, і це вже включало доставку та необхідні реагенти. Оскільки будівництво було довготривалим, ми вирішили взяти туалет в оренду на місяць за 1500 грн, що виявилося більш вигідним варіантом.
Що мене вразило найбільше — це швидкість реагування компанії. Через кілька годин біотуалет вже стояв на ділянці. Кабіна була чистою, сучасною, і її регулярно обслуговували. Кожного тижня працівники "Каліпсо" приїжджали для чистки, заміни реагентів та поповнення туалетного паперу. Я не мусив перейматися жодними технічними питаннями.
За два місяці будівництва я усвідомив, наскільки важливим був цей маленький, на перший погляд, елемент. Робітники не лише зосередилися на своїй роботі, але й не відчували дискомфорту, який міг би вплинути на їх продуктивність.
В результаті, завдяки компанії "Каліпсо", ми без проблем завершили будівництво вчасно. Я навіть порекомендував їх своїм друзям, які теж займаються подібними проектами на природі. Якщо комусь потрібен біотуалет, то я з упевненістю раджу звертатися сюди — сервіс на висоті!
Якщо ви шукаєте зручне та швидке рішення для оренди біотуалету, звертайтесь до "Каліпсо" — ось їхній сайт:https://baikal.kh.ua/. Вони точно допоможуть вам так само, як і мені!
Неочікуване спасіння від 'Каліпсо' під час будівництва
Модератор: Саня