Сторінка 1 з 1

Реалії бізнесу в Україні

Додано: Сер 10 квітня 2024 р. 12:00
Alex223
Як ви оцінюєте поточну ситуацію в українському бізнесі? Які виклики ви бачите на шляху розвитку свого бізнесу в Україні?

Re: Реалії бізнесу в Україні

Додано: Сер 10 квітня 2024 р. 12:05
Ennabert
Український бізнес стикається з різними викликами, але одним із ключових аспектів є просування в Інтернеті. Наприклад, Каталог сайтів України https://ukr-site.org.ua/ може стати важливим інструментом для реклами та просування вашого бізнесу. Шляхом додавання вашого сайту до каталогу, ви отримуєте можливість залучити нових клієнтів та підвищити свою видимість в Інтернеті. Такий підхід дозволяє підтримувати конкурентоспроможність вашого бізнесу та розширювати його аудиторію. Враховуючи реалії українського бізнесу, просування сайтів стає важливим інструментом для досягнення успіху.

Re: Реалії бізнесу в Україні

Додано: Сер 24 квітня 2024 р. 12:26
Мария Прокопенко
Я думаю, що все реально при правильному плануванні.

Re: Реалії бізнесу в Україні

Додано: Сер 24 квітня 2024 р. 17:26
Yasov
Торговельний бізнес завжди буде актуальним, адже люди купували та будуть купувати товари різного призначення. Для торгових мереж та постачальників є зручна система EDI https://edi.vchasno.com.ua/ для ведення електронного документообігу та швидкого обміну документами з постачальниками. Це готове рішення для автоматизації бізнесу, що економить час на обробку даних. Цей час можна використати на розвиток своєї справи.

Re: Реалії бізнесу в Україні

Додано: Сер 24 квітня 2024 р. 19:00
Чумачечая
Де можна знайти цікаві бізнес ідеї?

Re: Реалії бізнесу в Україні

Додано: Сер 24 квітня 2024 р. 19:05
pime
Я думаю, що зараз взагалі будь-яка оригінальна ідея для бізнесу матиме успіх. Але, я вам скину посилання на статтю з найкращими ідеями для бізнесу https://busyb.com.ua/post/ua/naikrashch ... -2023-2024 Тут цікаві думки з цього приводу наведені, може щось вам сподобається та ви використаєте це для себе.