Гроші

Оголошення про купівлю/продаж/обмін/оренду інших товарів та послуг.

Модератор: Саня

Відповісти
Анастасия Тушченко
Частий гість
Частий гість
Повідомлень: 39
З нами з: Пон 20 лютого 2023 р. 15:11
Стать: жіноча

Гроші

Повідомлення Анастасия Тушченко »

Яка різниця між умовами кредитування в різних онлайн-банках чи фінансових компаніях? Де краще оформити?
Angela Koval
Частий гість
Частий гість
Повідомлень: 39
З нами з: Пон 20 лютого 2023 р. 15:04
Стать: жіноча

Re: Гроші

Повідомлення Angela Koval »

Різниця між умовами кредитування в онлайн-банках та фінансових компаніях може полягати у відсотковій ставці, строках погашення та обов'язкових страхових внесках. Деякі банки пропонують низькі ставки, але можуть мати високі комісії. Важливо також звертати увагу на репутацію та обслуговування клієнтів. Від себе раджу брати кредит на карту онлайн через сервіс Lovilave, в них вигідні умови, видають гроші до 10 тисяч гривень на місяць.
Аватар користувача
Minina
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Повідомлень: 120
З нами з: П'ят 30 жовтня 2020 р. 20:32
Стать: жіноча

Re: Гроші

Повідомлення Minina »

Очень довольна выбором кредитной организации через City24 - оформила кредит без проблем. Раньше всегда боялась оформлять кредиты из-за возможных проблем, но в этом сервисе вся процедура оказалась очень простой. Процесс оформления прошел гладко, без лишних вопросов, еще нравится то, что и оплачивать кредит можно тут же онлайн.
Valhalla
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Повідомлень: 140
З нами з: Суб 21 січня 2023 р. 14:16
Стать: жіноча

Re: Гроші

Повідомлення Valhalla »

Анастасия Тушченко писав: Чет 07 березня 2024 р. 15:59 Яка різниця між умовами кредитування в різних онлайн-банках чи фінансових компаніях? Де краще оформити?
Саме така є свідченням прихильності компанії Pango до фінансової грамотності https://protocol.ua/ua/kreditni_kartki_ ... y_variant/ Завдяки інформативному змісту, неупередженому погляду та практичним ідеям ця стаття забезпечує читачів інструментами, необхідними для навігації у складній сфері особистих фінансів. Незалежно від того, чи ви є досвідченим інвестором або новачком у складанні бюджету, рекомендації Pango неоціненні для прийняття правильних фінансових рішень.
Відповісти