я ищу компанию которая продает солнечные панели

Оголошення рекламного характеру

Модератор: Саня

Відповісти
jonatanswift
Частий гість
Частий гість
Стать: чоловіча

я ищу компанию которая продает солнечные панели

Повідомлення jonatanswift »

Друзья, у меня интересное предложение. Мы с соседями думаем организовать совместную покупку солнечных панелей для наших домов. Может быть, кто-то здесь уже проводил подобный проект и может посоветовать компанию, которая предлагает хорошие условия на оптовые закупки?
Tarik
Частий гість
Частий гість
Стать: чоловіча

Re: я ищу компанию которая продает солнечные панели

Повідомлення Tarik »

Я вже давно мріяв перейти на альтернативну енергію, і цього року встановив сонячну електростанцію на даху свого будинку. Тепер не тільки зменшив витрати на електроенергію, а й отримую додатковий дохід завдяки Зеленому тарифу. В Україні це дійсно вигідно: якщо потужність вашої станції не більше 30 кВт, можна укласти договір із постачальником і продавати надлишки електроенергії державі. Для цього потрібно подати заявку, мати відповідний технічний паспорт та договір на користування електроенергією. Раджу всім звернути увагу на зелений тариф 2025, адже це не лише екологічно, а й економічно вигідно. Особливо при зростанні тарифів на традиційну електроенергію. У мене досвід дуже позитивний, і я бачу, що все більше людей і бізнесів в Україні рухаються у цьому напрямку, адже це майбутнє енергетики.
Відповісти