Сторінка 1 з 1

Быль у попереку

Додано: Суб 12 серпня 2023 р. 10:34
Лавина Левская
Усім привіт. Я нещодавно приїхала у двотижневе відрядження в Мукачево. У поїзді розболівся поперек. У мене давно ця проблема, але все немає часу зайнятися здоров'ям. Я поки намазала прогрівальною маззю, але не дуже допомагає. Підкажіть хороший засіб від болю в попереку.

Re: Быль у попереку

Додано: Суб 12 серпня 2023 р. 10:40
ИгорьПетров
Зі спиною в мене теж постійні проблеми. Щороку я роблю знеболювальні уколи. Ще мені допомагає сауна. Якщо поперек гарненько напарити, то біль спадає.

Re: Быль у попереку

Додано: Суб 12 серпня 2023 р. 10:48
ВладимирТурин
Хіба можна займатися самолікуванням? За болю в попереку протипоказані походи в лазню. Ви ж точно не знаєте від чого у вас біль у попереку. Вам обов'язково потрібно звернутися до лікаря. У моєї мами теж постійно болить поперек, вона ходить до остеопата Григорія Тафія в Мукачеві, моя мама там живе. Я думаю, що консультація остеопата вам не завадить, ось його сайт з контактами https://osteopath.blog/ua/kontakt/konsu ... nlajn.html .

Re: Быль у попереку

Додано: Чет 26 жовтня 2023 р. 21:22
Kitty87
привет, при боли в поясницу мне когда-т назначили мрт, так как не могли найти причину
делали тут https://radiologycenter.eu/posluhy/mahn ... rebta.html
я осталась в восторге, все четко, быстро, профессионально

Re: Быль у попереку

Додано: Чет 14 грудня 2023 р. 00:09
irinabelaya
Біль у попереку може бути спричинений різними причинами, включаючи проблеми з органами у черевній порожнині, м'язами чи хребтом. Це може бути звичайним м'язевим напруженням, надтривалим сидінням у незручному положенні, проблемами зі шлунком, застудою чи навіть серйознішими станами, такими як апендицит чи проблеми з органами у черевній порожнині.

Якщо біль триває, посилюється чи супроводжується іншими симптомами, такими як втрата апетиту, лихоманка, нудота чи блювота, то важливо звернутися до лікаря для обстеження та правильного діагнозу. Лікар зможе провести необхідні тести та обстеження, щоб визначити причину болю та призначити лікування відповідно до діагнозу.

Re: Быль у попереку

Додано: Суб 13 січня 2024 р. 15:58
Rodrigogo
Після серйозної травми мені довелося пройти через безліч операцій, але після цього важливою стала фізична реабілітація. Я обрав центр "Пазен" для фізичної реабілітації Львові https://www.rehabpazen.com.ua/services/ ... litatsiya/ , де кращі спеціалісти з усієї країни надали мені допомогу. Тут не лише грамотно, але й із залученням інноваційних методів працюють над відновленням. Рекомендую цей центр для всіх, хто шукає якісну та професійну реабілітацію.

Re: Быль у попереку

Додано: Пон 29 січня 2024 р. 20:28
ericrobinson
Будьте дуже обережні зі спиною, краще звернутись до фахівців з https://www.poltava.medzdrav.com.ua/ за професійною допомогою і консультацією.

Re: Быль у попереку

Додано: Вів 27 лютого 2024 р. 23:58
platonsharov
З такою проблемою треба швидше звернутися до лікаря та обстежитися, якщо тягнути час, можуть бути серйозні наслідки.