Сторінка 1 з 1

Студентське життя

Додано: Нед 06 серпня 2023 р. 00:48
Богдан_В
До Луцька тимчасово переїхали у 2022 році студенти Державного університету економіки і технологій та Донецького національного технічного університету. Як їм живеться?

Re: Студентське життя

Додано: Нед 06 серпня 2023 р. 08:20
Lusha
Здобувачі вищої освіти тих ЗВО, які розташовані в зоні проведення бойових дій, можуть безоплатно отримати освітні послуги у Волинському національному університеті імені Лесі Українки відповідно до «Тимчасового порядку надання освітніх послуг здобувачам вищої освіти з територій, де ведуться активні бойові дії».

Re: Студентське життя

Додано: Нед 13 серпня 2023 р. 23:32
AlexY
Cтуденти з постраждалих регіонів і з закладів вищої освіти тих регіонів, де тривають активні бойові дії, які гарно вчаться мають можливість отримати безвозвратну фінансову допомогу від Благодійного фонду імені О.М.Борщ . Охочі вже доєднались до цієї програми https://gurt.org.ua/news/informator/88769/. Треба мати на увазі, що заяви розглядаються тільки від студентів технічних спеціальностей очного відділення.

Re: Студентське життя

Додано: Чет 14 березня 2024 р. 15:59
fridakiz
Я дуже люблю читати і намагаюся вселити своїм знайомим ту ж пристрасть до захоплюючих книг. Ось нещодавно я відкрила для себе онлайн-бібліотеку https://detective-books.com/, де можна знайти українські книги. Це допомагає мені ще більше заглибитись у світ читання. Я вірю, що вчитися і розвиватися можна у будь-якому віці, важливо лише мати бажання і трохи вільного часу.

Re: Студентське життя

Додано: Пон 18 березня 2024 р. 21:03
Mafanya
Запрошуємо вас у світ віртуальної бібліотеки https://ua-ebook.com/, де кожен може знайти щось цікаве для себе. Завдяки нашій платформі ви можете насолоджуватися читанням улюблених книг прямо в онлайн-режимі або завантажувати їх безкоштовно, щоб мати доступ до них навіть у відсутність Інтернету.

Re: Студентське життя

Додано: Чет 21 березня 2024 р. 20:24
Nintendo
Привет