У зв"язку із кризою, в мене наболіла така тема - якщо вдалося накопичити трохи грошей, то куди їх краще вкласти?
Багатьом на думку найперше спадає - БАНК.
Але тут є своє "НО", про яке вже мабуть знає кожен українець - це те що банки в цей період не вирізняються особливою надійністю і рівнем обслуговування, особливо це стосується Приватбанку (про цей "заклад" можна говорити довго, так як вже не одному він "допоміг").
І тут мені на очі попала стаття про ПІФи, себто пайові інвестиційні фонди, куди також можна вкладати свої гроші з набагато більшою ймовірністю їх вчасного повернення та отримання прибутку (принаймі складається таке перше враження, хоча не виключено, що воно помилкове)
Так от, переважна більшість статтей, що мені доводилося бачити - це російські, звісно з їхніми ж ПІФами 9особливостями), законами, політикою керівників(управляючих) цих фондів і т.д, однак в нас, в Україні, все трошки інакше (мабуть). Хотів би почути думки людей, які безпосередньо стикалися з цим "новим явищем" в українській економіці і практично невідомим в місті Луцьку.
Наперед вдячний