Корпорацією Microsoft анонсовано нове імя слідуючої версії ОС Windows кодова назва Longhorn. Новая ОС буде називатися Windows Vista, що по нашому "вінда перспектива"
Там має бути нова графічна система AVALON. Був на конференції від мелкософту присвяченій розробникам під Framework 2.0 - демонстрували АВАЛОН від лонгхорна. Абалдеть. Красівственно. НО тачкі треба буде апгредити точно.
Почала поступати інфа про помилки в роботі бета-версії Internet Explorer 7. Виявилось, що після встановлення IE7 beta 1 інтернет-пейджери Trillian, Gaim и IM2 починають збоїти і єдиний спосіб запобігання цьому - деінсталяція бета-версії браузера. Причина збоїв в библиотеці wininet.dll, яка викликає некоректну роботу програм для обміну повідомленнями при спробі підключитись до протоколів MSN Messenger и AOL Instant Messenger. При відмові від використання відповідних служб збої не виникають.
Всеодно буде глючити. Це спадок корпорації від якого наврядчи воно здихаються розробники і в цій версії операційки. Досконалого продукту немає. Є звичайно хороший продукти але всеодно глюкавий.
Всеодно ще довгий час буде вдосконалюватися будь-яка нова операційна система як і інші продукти. Глюки завжди будуть. Це безперечно, й нажаль так. Будемо надіятися на найкращю працездатність та бевідмовність нових продуктів від найбагатшої та найбільої корпорації у світі.
На роботі стоїть 2000 SP4 з IE6, працює гірше, ніж XP Professional SP2 вдома. Наприклад при перегляді в одному вікні інтернет експлорера багато сторінок, він починає займати в памяті дофігf памяті і постійно пише, що збільшить файл підкачки, поки не вистачає памяті і на екрані пропадають частини малюнків і шрифтів. І взагалі глюків у нього хватає.
black писав:
На роботі стоїть 2000 SP4 з IE6, працює гірше, ніж XP Professional SP2 вдома. Наприклад при перегляді в одному вікні інтернет експлорера багато сторінок, він починає займати в памяті дофігf памяті і постійно пише, що збільшить файл підкачки, поки не вистачає памяті і на екрані пропадають частини малюнків і шрифтів. І взагалі глюків у нього хватає.
Перший раз таке чую. Грамотно настроена 2000 вінда такого не виводить. Та й судити про стабільність вінди по експлореру я б не брався. ТО швидше проблеми Експлорера ніж ОС.
Я юзав до останнього 98SE поки не вийшов XP. І цілком зараз нею задоволений, паше вері гуд. В 2000 часто не знімаються задачі, пише подождітє ідьот отладка пріложенія, а XP знімає вдома все. І взагалі в мене на роботі Інтел проц, їх робота мене дратує.
black писав:
Я юзав до останнього 98SE поки не вийшов XP. І цілком зараз нею задоволений, паше вері гуд. В 2000 часто не знімаються задачі, пише подождітє ідьот отладка пріложенія, а XP знімає вдома все. І взагалі в мене на роботі Інтел проц, їх робота мене дратує.
Не знаю. При моїй роботі сам процес убивання втрачених потоків і тасків це напевно найрегулярніше зайняття. І я помітив абсолютну протилежність ХРЯКА і 2000 вінди. Якшо пише ідьо отладка пріложенія то тут багато питаннь виникає одразу. Який дебаггер використовується в системі, які прогі стоять на машині, які настройки вінди. Категорично робити висновок не можна.
Треба брати чисті тачки і на них ставити чисту вінду. І тоді перевірити як себе той сраний експлорер поводить в ХРЯКУ і в 2000. Хоча ще раз повторю то швидше проблема експлорера.
А ну ше варто таку штуку сказати. Все залежить від заліза. В нас 20 компів справжньої "білої" зборки. Брендовські. І не такі як в нас лохам толкають (тобіш бюжетним організаціям) а дійсно IBM кої зборки. З бесшумними корпусами. З віндою 2000 для кожної. Вінда ставилася нами в один день більш ніж півтора року назад. За той час ні одного разу не було проблем з синіми екранами. При чому компи використовують для розробки програмного забезпечення. Тобто ми дійсно використовували всі системні штучки вінди. 2000 як літала півтора року тому так і далі продовжує літати. Причому обросла капітально в реєстрі всякіми тулзями і іграми. Якшо цей факт помножити на кількість компів зроблю висновок що це фактор заліза.
А щоб ви не думали ... Вінду не переставляв ніхто бо ніхто не хоче платити розробнику гроші за простій (щоб організувати робоче місце піде мінімум пів дня).