Підготовка до весняних заїздів!
Модератор: Саня
Булоб добре зробити спочатку наклецки на свої машини, в яких би були, наприклад: моб. телефон, веб адреса, назва клубу, якіб легко запам'ятовувались таким самим водіям які їздять в нашому місті.
(КРАЩЕ РАЗ ПОБАЧИТИ І ЗАПАМ'ЯТАТИ ЧИМ НЕВІДА ДЕ ШУКАТИ).
А потім можна і маштабніше виготовлення наклейок біль конкретніших.
Треба робити все поступово і потрохи, і діло піде.
ЦЕ МОЯ ОСОБИСТА ДУМКА.
(КРАЩЕ РАЗ ПОБАЧИТИ І ЗАПАМ'ЯТАТИ ЧИМ НЕВІДА ДЕ ШУКАТИ).
А потім можна і маштабніше виготовлення наклейок біль конкретніших.
Треба робити все поступово і потрохи, і діло піде.
ЦЕ МОЯ ОСОБИСТА ДУМКА.
ти напевно подумав що ми раніше дотакого не додумались?!значить не правильно подумав!і раніше аткі ідеї тут були присутні!яка нафіг реклама(вибачте що можливо грубо),але ми ж не офіційно зареєстрований клуб!ми так-самі по собі!і для того щоб робити рекламу про гонкі треба щоб вони легальними були!а в нас нелегальні(якщо ти до цих пір не зрозумів)!якщо клеїти рекламу на машини і роздавати всім свої візитики-то можливо щей в ДАІ волинської області офіційне запрошення послати?ну щоб 100% приїхали!для того щоб робити рекламу треба офіційно зареєструватись!от в чому головна проблема нашого швидкого розвитку!але якщо ми раз устроїм гонкі!потім другий-а на третій ти побачиш кучу нових глядачів і машин-яких раніше ніколи не бачив!чуткі поповзуть швидко нашим рідним містом!
- Тюн
- Активний учасник
Azot, тебе ж просили не флудити на форумі! Нарісовався тут модний, наїхав на Юру, kidubonа, закидав дитячими ідеями форум. А тепер ще й погрожує!
kidubon, правильно робить, витираючи ліві пости.
І не флуди, будь ласка!
А на рахунок візиток, наклейок, і т. д. Можеш заклеїти собі весь авео своїми телефонами, і роздавати свої візитки на кожному кроці. А ми підемо простішим і ефективнішим шляхом, без непотрібної реклами! Іш какой бістрий нашьолся.
404м, ти з Рівного? Ну то запитай за клітчасті прапори. Тільки нам їх не 10, а десь зо два треба. 50х60 см, чорно-біла клітинка 10х10 кожна(як у формулі1).
До речі, я офіційно проти малюнків, проте це лише моя думка. Люблю простоту.
Мені на машині і одного напису вистачить. Саме так роблять і на інших форумах та клубах.
kidubon, правильно робить, витираючи ліві пости.
І не флуди, будь ласка!
А на рахунок візиток, наклейок, і т. д. Можеш заклеїти собі весь авео своїми телефонами, і роздавати свої візитки на кожному кроці. А ми підемо простішим і ефективнішим шляхом, без непотрібної реклами! Іш какой бістрий нашьолся.
404м, ти з Рівного? Ну то запитай за клітчасті прапори. Тільки нам їх не 10, а десь зо два треба. 50х60 см, чорно-біла клітинка 10х10 кожна(як у формулі1).
До речі, я офіційно проти малюнків, проте це лише моя думка. Люблю простоту.
Мені на машині і одного напису вистачить. Саме так роблять і на інших форумах та клубах.
Second placer is the first loser.
http://www.streetracing.lutsk.ua
- nightracer
- Учасник дискусій
привіт всім!!!
я ось сижу і читаю ваші повідомлення і не можу зрозуміти
ми зустрічаємось чи НІ???
пропоную завтра (в неділю) в 16-00 на старому місці!!!!
P.S. для тих хто не знає...
...старе місце в центрі за ВДУ!!!
я ось сижу і читаю ваші повідомлення і не можу зрозуміти
ми зустрічаємось чи НІ???
пропоную завтра (в неділю) в 16-00 на старому місці!!!!

P.S. для тих хто не знає...
...старе місце в центрі за ВДУ!!!
Востаннє редагувалось Суб 04 березня 2006 р. 23:09 користувачем nightracer, всього редагувалось 1 раз.
- nightracer
- Учасник дискусій
- Тюн
- Активний учасник
404м, шо за кантора і де вона є? Калісь, або наведи точніші справки.
Second placer is the first loser.