А тепер ще й до Донецьк оголосили зоною без НАТО: http://novynar.com.ua/politics/27441
Модератор: Саня
Розумієш через таких байдужих як Золушка, так в нас історія склалась і життя. Нав'язують мову, роблять рабами, а таким як вона все одно. Вони ще й підтримують їх. В неї напевно ностальгія за радянськими часами ще є, за дешевими цінами, рубльовкою, хлібом за 16 копійок, халявним житлом, але з знищеною культурою і мовою, свободою слова, розстріляною елітою і інтелігенцією, з голодоморами і геноцидом і усім іншим. По її словам треба любити росіян і допомагати їм у їхній політиці і розширювати їм імперію, вони ж теж люди...Kima писав:А тіпа ти з Беламором спілкуєшся з тими кого ти перечислив, шось рішаєте глобальне в цьому світі чи країні, і ваші націоналістичні переконання мають більше впливу ніж чисто людські поняття Золушкі? Ви ж грузите таких самих людей просто з іншими обставинами життя, іншими причинами на свою думку. Якби ми на свому рівні могли порозумітися, то може політики брали б з нас приклад.
Ну це вже як в дитячому садочку: "Кто со мной, тот герой, кто без меня, тот паршивая свинья!"black писав:Ти їх захищаєш, і виступаєш проти нас.
black писав:Геноциду і репресій ніхто і не робить російськомовним, як вони робили українцям.
Славин писав:black писав:Геноциду і репресій ніхто і не робить російськомовним, як вони робили українцям.
Воще бред вы написали, это стоит понимать так: русскоязычные украинцы совершали репрессии и геноцид по отношению к украиноязычным украинцам, мы говорим в каком времени?, я говорил на примере сегодняшних событий, вы вспоминаете шо при царе паньке было.
Меня например угнетает то что меня заставляют писать письма официальные и прочее делопроизводство на украинском, хотя я и понимаю и пишу правильно и хорошо , просто в городе в котором я живу даже мэр разговаривает, и весь город.
Не націоналісти живуть на західній Україні, а саме корінні українці. Оскільки вплив Росії тут був менший, то збереглась мова і традиції. Ця частина була під Австрією, Литвою і Польщею деякий час, от ми тепер і можем бачити, що польською, німецькою тут не розмовляють. А російською навчили і заставили говорити майже всю Україну. Добряче видно як нав'язали і як заселяли сюди людей з Росії, давали їм високі посади, щоб винищити, викорінити взагалі українську мову тут.И у восточной сложилось мнение что на западной живут одни националисты, слухи подкреплённые фактами, может вы и не слышали как раньше анекдоты рассказывали про то что приехал чувак на западную заходит в магазин и просит на русском продать колбасы ему говорит продавщица что колбасы нет, и тут же подходит другой и на украинском спрашивает и все вдруг находится. Правда это или нет я не знаю, но большинство думают что да. Такое отношение не очень хорошо, мы хоть как то стараемся сблизится с западной а вы что сделали? Одним словом молдаване вы польские