Хоча зараз прямоточні глушаки не такі вже й дорогі. Є навіть менш ніж по 100 у.е.
Тільки при виборі треба дивитись чи то дійсно прямоток. Якшо наскрізь продивитись шось мішає(труба заварена, якісь листочки), тоді це не прямоток.
Конструкція прямотока:
Зовні - металевий лист, всередині - перфорована труба, наповнювач - базальтова вата та металева стружка(люмінь вродє).
При бажанні можна знайти банки ProSport, PowerFul, Remus, Simoni, KM,Ulter(не є прямотоком, прямий вихід вихлопним газам закривають чотири листочки) та менш відомі.
ScorpionYurka писав:
не нада пужать месних жителей рьовом свого прямотока, не фіг гнатися туда колоною, тихенько машина приїхала , подивилась, інфо виложили тут а потім на оглядини можна і колоною газануть.
Dimonnn писав:Хм, я за те шоб у вільний час оглянути дороги хто які собі намітив, а на наступній зустрічі
зясувати хто бачив більш менш нормальний кусок, то туда уже їхати кучою, вот і буде заодно перший пробіг колоною.
доречі.
хоть хтось вже придивлявся на знайомі траси???
чи всі тільки говорять, що за те шоб у вільний час оглянути дороги хто які намітив???
nightraser, як голосувати? Я звик шо під результатами є кнопка "Голосувати", а де вона тут? Може я туплю? Якшо так - звиняйте, редагую сайт, пізно, голова болить!
думаю якщо гараж не заваляний листами нержавейкі і немає сваркі, і вапше ти не любітель сутками ковирятись в жалізяках, то проще і всетаки професійніше буде поставити готовий прямоток, і не обовязково ремус за 300 уйов, є добротні банякі і в районі 100 +-
(вибачте пізно тему підхопив)
Звичайно я розумію що "Самопал є самопал",але ж не все зразу!гроші з неба не сиплються!а з чогось починати треба....спочатку будем брати звуком!а потім за рахунок проффесійного прямотока можливо і кінскі сили знімати будем з двигуна........
взагалі люблю покувирятись у залізі!люблю шось повидумавати і ще більше люблю якщо з того щось виходить толкове.....
от побачим що з того вийде!спершу треба вирішити чи загоче Nightracer ставити мій саморобний глушак на свій автомобіль!а тоді вже буде пряцювати над самим проектом!
kidubon, якшо чесно, то я сумніваюсь, що з першого разу вийде шось путнє. І ще одне, спочатку порахуй скільки обійдуться матеріали(якщо зможеш знайти базальтову вату) і затратиш часу.
Мені здається дешевше купити прямоток.
ПРИВІТ ВСІМ!!!
Був сьогодні на жидичіні. дорога непогана (є гірше!),
але до жидичина треба добиратись через Дачнє (бо через Вишків дорога - ТРУП!!!)
Інші знайомі дороги подивлюсь в суботу (не встиг! не було часу!!!).
В кого є бажання приєднатись пишіть ((де зустрінемось!!! (але, вдень бо в мене світло ГАВНО!!! і в ночі ні чого не видно!!!))
ПРИВІТ ВСІМ!!!
Був сьогодні на жидичіні. дорога непогана (є гірше!),
але до жидичина треба добиратись через Дачнє (бо через Вишків дорога - ТРУП!!!)
Інші знайомі дороги подивлюсь в суботу (не встиг! не було часу!!!).
В кого є бажання приєднатись пишіть ((де зустрінемось!!! (але, вдень бо в мене світло ГАВНО!!! і в ночі ні чого не видно!!!))
Буду радий всіх бачити!!!
P.S. пишіть де зустрінемось (бажаючі)!!!
sorry вліз під НІКом kidubona в попередньому SMS в нас один комп на 2-ох
kidubon, я ж казав, за дорогу на Жидичин. І до речі я по томі трупу їздив, ну ти ж не думаєш що вишків за зиму такий став? Він такий уже років десять. І нічого, люди їздять!
Вдень, блін, усі на роботі! Я був би тільки за, десь поплентатись.