да я аж сам сьогодні прозрел! Дуже дякую BLACK за підвищення!
короче давай не будем нести тут фігню!раз підготовка до гонок значить давай будем говорити по темі-я так вважаю,а то куча непотрібних повідомлень!якщо хочеш поговорити-то давай зайдем у якийсь чат!
Так по поводу клєтчатих прапорів... Оскільки, мля, дофігіщє зайнятий роботою... і не маю змоги оперативно вирішити цю трудність, то даю наводку де все Вам харошо пояснять і роскажуть шо па чьом. Є хароша фірма "Друк" (Це за головним корпусом ВДУ вул. Ярощука 3, вивіска є, знайдете швидко).
to ScorpionYurka-а ти можеш розробити якусь прікольну надпісь!ну щоб наклейкі зробити і під вікно в авто!я от вже подумую на рахунок футболки! наносять нідпісі тільки на білих футболках!!стоімость 15грн!
Я спецом шукав таку тему по форумах. І не думав що такі чели збираються в моєму місті.
Коник у мене не зовсім супер але і не "запор".
Вмене Шевроле Авео. А що це має велике значення????????
звичайно не має різниці!головне прагнення до швидкості!прагнення щоб твій автомобіль не був просто пристрій для пересування!щоб це було твоє друге "я"!дуже радий що ти з нами!і так як розумію серйозно настроєний.............а що за двигун у тебе?
Azot писав:
Двигун 3,2л веобразний шести целындровий, 24 клапани, заводиться з корби. (Шютка). Якщо чесно то 1,5л 86 к.с. Пробую всіляко протюнінгувати. Що у тебе за звір???? якись японець чи, що???
пацани всім здарова як це ви та встигли нову тему зробити я навіть незамітив а то я з своїми друзями сидимо в же який день підрят на 25 сторінці і нехто нічого непише .
а на рахунок логотипів на скло і прапорів це БОМБА тільки скажіть по якій сумі будемо скидатися .
добре хоч побачів ато ще б незнаю скільки просиділи на 25 сторінці