В мене з мобільним і ключами якраз проблем найменше, бо завжди кладу в одну і ту ж кишеньку. А от щось інше знайти..... :o Поки весь вміст рюкзака не витрушу, не знайду!
Взагалі-то я ангел... але крила в хімчистці, а німб на підзарядці
читаю і пробую собі уявити робітників совкових заводів - по всьому одягу самі лише кишені, щоб винести більше можна було :D бо куди ви це все діваєте просто не уявляю.
В мене попроще: в лівій кишені носовичок+"orb IT PROFESSIONAL"+гроші(які тратити не рекомендується), у правій кишені гроші(ці тратити можна... хоча теж не варто ) Мобілка в кобурі на поясі(опція). Можу комплектуватися сумочкою для CD/DVD-дисків(опція), барсеткою для паспорта(опція). Міг би паспорта і в кишені носити, але ще більше починає підкреслювати широку фігуру
Cвобода слова вовсе не гарантирует объективности и достоверности информации
и сама по себе не прибавляет журналистам ни ума, ни вкуса, ни таланта.
А я раніше ходила з маленькою сумочкою, а зараз не виходить , одним словом у великій сумці куча мотлоху, який розділяють два кармани. В одному - гаманець, ключі, мобільний, а в другому - ручка, візитка до стоматолога, тампон в заначці (на всякий пожарний )...........та вроді все поки що
Доки не закотиться сонечка тарілочка,
День у день клопочеться рудохвоста білочка
а саме? -збільшилось, зменшилось, змінився формат і розмір речей?
... формат кишень змінився (він зменшився) та й вміст змінився. стало більше грошей :D просто я сумку більшу купила :)
а в сумці, незалежно від її розміру бардєль :oops: то вже неможливо змінити ( я думаю дівчата мене зрозуміють)